Timanttinen hakijakokemus

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
18 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kehitä hakijakokemusta ja tee siitä kilpailuetu!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Työnantajamielikuva Rekrytointi Hakijakokemus

Jokainen meistä on joskus hakenut töitä. Jokainen meistä myös muistaa sekä hyvät että huonot kokemukset. Hakijakokemuksella on pitkä häntä: se vaikuttaa siihen, hakeeko hakija enää uudelleen yritykseen, suositteleeko tämä yritystä verkostoilleen ja lopulta vaikutukset yltävät yrityksen työnantajamielikuvaan ja brändiin saakka.  

Tässä koulutuksessa rekrytoinnin ammattilainen Saana Rossi kertoo, mistä hakijakokemus muodostuu ja millä konkreettisilla teoilla hakijakokemusta voi parantaa. Erinomainen hakijakokemus on kilpailuetu, jolla erottaudutaan muista.  

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Tiedät, mistä timanttinen hakijakokemus muodostuu 
  2. Opit, millaisin konkreettisin keinoin teet hakijaan vaikutuksen 
  3. Saat ideoita ja vinkkejä, miten mitata hakijakokemusta 

Koulutus sopii henkilöille, jotka vastaavat yrityksen hakijakokemuksesta ja haluavat kehittää hakijakokemuksesta kilpailuedun.  

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Saana Rossi

Saana Rossi

Chief People & Success Officer, Vincit

Saana Rossi on rautainen henkilöstö-, rekrytointi- ja työelämäammattilainen, joka haluaa tehdä rekrytoinnista ja työnhausta positiivisempaa ja innostavampaa. lue lisääHän on teknologiayritys Vincit Oy:n (Euroopan paras työpaikka 2016 & Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016, Great Place to Work) Chief People & Success Officer, Suomen ensimmäinen Vuoden rekrytoija (2018) ja Rekrytoija-kirjan kirjoittaja.    Saana verkostoituu mielellään sosiaalisessa mediassa. Löydät Saanan useista eri kanavista:  Website: saanarossi.com  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/saanarossi/  Facebook: facebook.com/SaanaRo  Instagram: instagram.com/saana_rossi  Twitter: twitter.com/SaanaRossi   

Kaikki kouluttajan koulutukset Saana Rossi

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Osta koulutus ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.