Tiimioppiminen

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
23 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mitä on tiimioppiminen, ja miksi se on yksiselitteisesti paras tapa kehittää osaamista? Katso tämä koulutus, ja opi miten ottaa täysi teho irti työyhteisön joukkovoimasta.

Opi seuraavia taitoja

Tuntuuko siltä, että nykyään työelämässä pitää olla kaiken osaava superihminen? Ei hätää, kaikkitietävän renesanssi-ihmisen aikakausi on ohi (jos sitä koskaan olikaan...). Kaikkea ei tarvitse osata itse – olennaista on tietää, mistä tieto löytyy ja kuka osaa auttaa. Älykkyys on parhaimmillaan sekä fyysisesti, sosiaalisesti että historiallisesti hajautunutta. 

Tämän koulutuksen jälkeen... 

  • Opit, kuinka pystyt ratkaisemaan monimutkaisempia ongelmia joukkovoimalla 
  • Lisäät yhteenkuuluvuutta työpaikalla  
  • Opit, kuinka toteuttaa tiimioppimista työyhteisössäsi 

Tämä koulutus sopii kaikille, jotka haluavat oppia hyödyntämään olemassaolevaa tietoa ympärillään. Erityisesti esihenkilöt ja tiiminvetäjät, joiden tehtäviin kuuluu osaamisen kehittäminen hyötyvät tästä koulutuksesta. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Hanna Siefen

Hanna Siefen

Oppimisen asiantuntija

Hanna Siefen on psykologi ja oppimisen asiantuntija. Hän on erikoistunut oppimisen psykologiaan ja on valmentanut tuhansia ihmisiä kehittämään asiantuntemustaan ja lue lisääitsetuntemustaan.  Elokuussa 2021 ilmestyi Hannan kirjoittama tietokirja Uteliaisuuden taito - Kun oppiminen on tietämistä tärkeämpää (Tuuma-kustannus). Hanna tuottaa myös suosittua Oppimisen psykologia -podcastia. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Hanna Siefen

Koulutuksen arviot

60 %

1 tyytyväisyys
0x
0x
1x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.