Tiimineuvottelu – roolita neuvottelusi

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten jakaa roolit neuvotteluissa ja mitä asioita tiimineuvotteluissa tulisi vähintäänkin ottaa huomioon?

Ekstrovertti puhuu ja muut pitävät ruudut kiinni. Kuulostaako tutulta? Miten huippuneuvottelutiimi neuvottelee jakaen tehtävät aktiivisen betan, huomioivan omegan ja etäisen alfan kesken. Miten neuvotellaan monimutkaisia kokonaisuuksia kuten yrityskauppoja paineen alla.  

Sami Miettinen kuvaa yleisintä virhettä, jonka suomalaiset tekevät neuvotteluissa – työnjaon ja erikoistumisen puutetta tiimineuvotteluissa. Neuvottelutiimin työnjako perustuu mm. Martti Ahtisaaren, Björn Wahlroosin, Risto Siilasmaan ja Minna Helteen haastatteluihin sekä Samin toteuttamiin yli 100 yrityskauppaan, rahoitusjärjestelyyn ja investointipankkiprojektiin. 

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat tiimistään irti enemmän kuin aktiivisimman jäsenen sattumanvaraisen panoksen. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Sami Miettinen

Sami Miettinen

Investointipankkiiri, DCM Capital Oy

Olen investointipankkiiri ja Uusi neuvotteluvalta (WSOY) kirjan kirjoittaja, joka on eniten myynyt neuvotteluopas Suomessa. Youtube-kanavani #neuvottelija on yksi katsotuimmista ja kuunnelluista lue lisääliiketoiminta-podcast/tube-kanavista Suomessa, jota seuraa noin 15,000 ihmistä ja sen jaksoja on katsottu yli miljoona kertaa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Sami Miettinen

Koulutuksen arviot

80 %

1 tyytyväisyys
0x
1x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
39 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö