Tiimineuvottelu – roolita neuvottelusi

Kouluttajana toimii  Sami Miettinen

Miten jakaa roolit neuvotteluissa ja mitä asioita tiimineuvotteluissa tulisi vähintäänkin ottaa huomioon?

Kokonaispituus

39 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Ekstrovertti puhuu ja muut pitävät ruudut kiinni. Kuulostaako tutulta? Miten huippuneuvottelutiimi neuvottelee jakaen tehtävät aktiivisen betan, huomioivan omegan ja etäisen alfan kesken. Miten neuvotellaan monimutkaisia kokonaisuuksia kuten yrityskauppoja paineen alla.  

Sami Miettinen kuvaa yleisintä virhettä, jonka suomalaiset tekevät neuvotteluissa – työnjaon ja erikoistumisen puutetta tiimineuvotteluissa. Neuvottelutiimin työnjako perustuu mm. Martti Ahtisaaren, Björn Wahlroosin, Risto Siilasmaan ja Minna Helteen haastatteluihin sekä Samin toteuttamiin yli 100 yrityskauppaan, rahoitusjärjestelyyn ja investointipankkiprojektiin. 

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat tiimistään irti enemmän kuin aktiivisimman jäsenen sattumanvaraisen panoksen. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Sami Miettinen

Investointipankkiiri, DCM Capital Oy

Olen investointipankkiiri ja Uusi neuvotteluvalta (WSOY) kirjan kirjoittaja, joka on eniten myynyt neuvotteluopas Suomessa. Youtube-kanavani #neuvottelija on yksi katsotuimmista ja kuunnelluista liiketoiminta-podcast/tube-kanavista Suomessa, jota seuraa noin 15,000 ihmistä ja sen jaksoja on katsottu yli miljoona kertaa. 

Koulutuksen arviot

60 %

2 tyytyväisyys
0x
1x
0x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.