Tiimin motivointi palautteen avulla

Kouluttajana toimii  Mika Pesonen

Sopii kuunteluun

Millainen on hyvä palaute? Entä minkälainen on suora palaute? Minkälainen palaute motivoi ja saa myös hyvän vastaanoton?

Kokonaispituus

58 min

Oppituntien lukumäärä

10

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Olen tiimivalmennuksissani huomannut, että palautteen antaminen ja vastaanottaminen ovat lapsenkengissä. Jo käsitteet ovat hämärät. Mitä tarkoittaa positiivinen palaute? Tarkoittaako se sitä, että joku sanoo jotakin, mitä kuulija haluaa kuulla? Jo sana palaute voi aiheuttaa puolustusreaktion. Sitä ei uskalleta kysyä, antaa eikä vastaanottaa. 

Ilman palautteita organisaatio on hukassa. Palautteiden avulla tiedämme, teemmekö oikeita asioita. Palautteen avulla sinä tiedät, onko suuntasi oikea. Palautteen avulla opit, mitä voisit tehdä paremmin. Palautteiden puuttuessa kaikki olettavat ja se on tuhon tie.  

Termi suora palaute herättää kielteisiä mielikuvia. Paradoksi on siinä, että kaikki haluavat vastaanottaa suoraan asiaan menevää palautetta, mutta harva uskaltaa sitä antaa. Tässä valmennuksessa opit, miten ja miksi suora palaute on paras palaute. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mika Pesonen

Yritysvalmentaja, Valmennus Mika Pesonen Oy

Mika Pesonen on itsenäinen valmennusyrittäjä ja kirjailija, jolla ei ole ison firman tukea. Se jättää hänelle vapauden ratsastaa omillaan - joka sopii hänelle mainiosti. Pesonen haluaa toimia joustavasti ja nopeasti, ja aina ehdottoman asiakaslähtöisesti.

Pesonen uskoo uteliaisuuden liikkeellepanevaan voimaan. Pesosen mukaan uteliaisuus on piirre, joka erottaa voittajat paikalleen jämähtäneistä. Pesosen valmennukset perustuvatkin kokemuksellisuuteen, osaamiseen ja esiintymistaitoon. Pesosen mukaan moni voi osata asiansa, mutta se joka lopulta korjaa potin on se, joka saa viestinsä perille.  

Koulutuksen arviot

88 %

5 tyytyväisyys
2x
3x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Sirpa L.

Todella hyvä ja konkreettisin esimerkein havainnollistettu "kansantajuisesti" esitetty. Tykkäsin ja sian ideoita omaan työhöni.


Petri N.

Kouluttajaa oli mielekiintoista kuunnella. Asia tuotiin esille esimerkein ja tilanteisiin oli helppo samaistua.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.