Tietosuojaselosteet

Kouluttajana toimii  Leena Kuusniemi

Tiedätkö mikä on tietosuojaseloste ja sen tarkoitus? Ymmärrätkö mitä tietosuojaselosteen tulisi pitää sisällään?

Kokonaispituus

22 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Tietosuojaselosteesta elää sitkeästi monia harhaluuloja, vaikka käytännössä jokaisella organisaatiolla pitää olla sellainen. Tule oppimaan mitä vaatimuksia tietosuojaselosteelle on lainsäädännön nojalla asetettu ja miten täyttää nämä vaatimukset käytännössä. 

Tässä koulutuksessa käydään läpi: 

  • Miksi tietosuojasta kohistaan ja miksi se on tärkeää 
  • Mikä tietosuojaseloste on ja mitä se ei ole 
  • Minkälainen on kunnollinen tietosuojaseloste 
  • Miksi tietosuojaselostetta ei voi kopioida kaverilta 

Tämä koulutus sopii kaikille, jotka käsittelevät työssään henkilötietoja ja ovat kiinnostuneita edistämään organisaationsa tietoturvaa.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Leena Kuusniemi

Legal Adviser, LL.M., Leegal Oy

Leena Kuusniemi on kokenut teknologiajuristi, jonka intohimona on kertoa kompleksisista juridisista asioista selkeästi ja käytännönläheisesti. Leena on aloittanut uransa asianajotoimistoissa ja koko 2000-luvun peli- ja teknologiayritysten juristina. Leenalla on yli 25 vuoden kokemus insinöörien, myyntihenkilöiden ja johdon koulutuksesta. Leena on toiminut eri EU-komission työryhmien jäsenenä (kuluttajansuoja, tietosuoja, alustatalouden sääntely). 

Tällä hetkellä Leena on lisäksi Maastrichtin yliopiston instituutin ”European Centre on Privacy and Cybersecurity” Visiting Fellow ja luennoi säännöllisesti tietosuojakoulutuksissa. 

Koulutuksen arviot

80 %

2 tyytyväisyys
1x
0x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.