Tietosuojaa taloushallinnolle

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
21 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tunne taloushallinnon tietosuojavaatimukset ja paranna henkilötietojen käsittelyn laatua työpaikallasi.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Tietosuoja

Henkilötietojen käsittely on usein keskeisessä osassa taloushallinnon työtehtävissä. Tässä koulutuksessa saat perustiedot siitä, mitä tietosuojalla ja siihen liittyvillä käsitteillä tarkoitetaan. Kuulet taloushallintoon liittyvistä tietosuojavaatimuksista ja opit jäsentämään omaa työtäsi niiden kautta. Saat varmuutta ja vinkkejä omaan työhösi ja onnistut näin parantamaan myös osaltasi henkilötietojen käsittelyn laatua omalla työpaikallasi. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Saat perustiedot siitä, mitä tietosuojalla tarkoitetaan. 
  2. Opit tunnistamaan omaan työhösi liittyviä tilanteita, joihin tietosuojalainsäädännön vaatimukset liittyvät. 
  3. Saat varmuutta omaan työhösi, koska tietosuoja kiinnostaa nykyään lähes kaikkia.

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Hanna Lankinen

Hanna Lankinen

Chief Privacy Officer, OP Ryhmä

Hanna Lankinen toimii Chief Privacy Officerina OP Ryhmässä ja johtaa tietosuojan asiantuntijaorganisaatiota. Hän ohjaa digitaalisen liiketoiminnan ja älykkäiden palveluiden lue lisääkehittämistä tietosuojan osalta. Lankinen on erikoistunut mm. datan hyödyntämiseen liittyviin tietosuoja-asioihin.  Lankinen on pitkän linjan monipuolinen tietosuojaosaaja, ja hänellä on alalta yli 15 vuoden kokemus. Ennen siirtymistään OP Ryhmään, hän työskenteli tietosuojavaltuutetun toimistossa ylitarkastajana yli 10 vuoden ajan.  Lankinen on myös suositun Tietosuojamakasiini-podcastin toinen vakioääni. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Hanna Lankinen

Koulutuksen arviot

90 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
4 tyytyväisyys
2x
2x
0x
0x
0x

Matti Venho

Erinomainen koultus. Kouluttaja tuntee asian ja esittää sen selkeästi.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.