Tietosuojaa asiakaspalvelun esimiehille ja asiantuntijoille

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Mikko Viemerö

Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
33 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kuinka turvaat henkilötietojen luottamuksellisuuden? Miten toimit tietovuototapauksissa? Tässä koulutuksessa otat asiakaspalvelun tietosuojan haltuun!

Opi seuraavia taitoja

Tietoturva Tietosuoja

Tämä käytännönläheinen koulutus kertoo, mitä asiakaspalvelussa ja sen kehittämisen parissa työskentelevien esimiesten ja asiantuntijoiden tulee ymmärtää modernista tietosuojasta.  

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät: 

  • mitkä ovat keskeiset asiakaspalvelutoimintaan liittyvät tietosuojateemat 
  • miten toimitaan tietosuojavaatimusten mukaisesti jokapäiväisissä asiakaspalvelutilanteissa 
  • miten asiakaspalvelu voi tukea muuta organisaatiota tietosuojavelvoitteiden hoidossa 

 

Koulutus soveltuu asiakaspalvelun parissa työskenteleville tiiminvetäjille, vastuuhenkilöille ja asiakaspalvelun asiantuntijoille. 

 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Tiedät, kuinka luottamuksellisuuden periaate ja muut tietosuojavelvoitteet sisään rakennetaan ja toteutetaan asiakaspalveluprosesseissa. 
  2. Osaat tunnistaa asiakaspalvelun jokapäiväiseen toimintaan liittyviä tietosuojariskejä. 
  3. Osaat välttää tyypillisimmät tietoturvariskit etätyön järjestämisessä.  

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Mikko Viemerö

Mikko Viemerö

Tietosuojavastaava, Finnair Oyj

Mikko on sertifioitu tietosuojan ja tietoturvan ammattilainen sekä kokenut kouluttaja. Johdettuaan tietosuojatiimiä isossa konsulttiyrityksessä hän siirtyi vuoden 2018 alussa lue lisääFinnairille, jossa hän toimii nykyisin tietosuojavastaavana. Työtehtäviin kuuluu mm. tietosuojaohjelman hallinnointi, riski- ja compliance-arvioinnit, tietovuotojen hallinta sekä sisäiset koulutustehtävät.

Kaikki kouluttajan koulutukset Mikko Viemerö

Koulutuksen arviot

85 %

8 tyytyväisyys
4x
3x
0x
1x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.