Tietosuoja tutuksi

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
26 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mitkä ovat rekisterinpitäjän oikeudet? Mikä kaikki on henkilötietoa? Ota tietosuojan perusasiat haltuun!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Data Tietosuoja

Henkilötietojen käsittely on hyvin yleistä sekä julkishallinnossa, yritysmaailmassa että kolmannella sektorilla. Samalla tietosuoja on yksi jokaisen kansalaisen perusoikeuksista, minkä johdosta rekisterinpitäjiin kohdistuu EU- ja kansallisen lainsäädännön tiukat vaatimukset.  

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Opit tietosuojan peruskäsitteet ja roolit 
  2. Saat ymmärryksen henkilötietojen käsittelyn periaatteiden, erityisesti luottamuksellisuuden, vaikutuksesta tiedon elinkaaren hallinnassa 
  3. Saat ymmärryksen rekisterinpitäjän tärkeimmistä tietosuojavelvoitteista 
  4. Tiedostat, miten työntekijän tulee toimia henkilötietojen käsittelyssä 
  5. Opit rekisteröidyn oikeudet ja saat vinkkejä niiden toteuttamiseen 

Koulutus soveltuu kaikille työssään henkilötietoja käsitteleville sekä niille, joiden tehtävänä on järjestää ja johtaa henkilötietojen käsittelytoimia.  

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Mikko Viemerö

Mikko Viemerö

Tietosuojavastaava, Finnair Oyj

Mikko on sertifioitu tietosuojan ja tietoturvan ammattilainen sekä kokenut kouluttaja. Johdettuaan tietosuojatiimiä isossa konsulttiyrityksessä hän siirtyi vuoden 2018 alussa lue lisääFinnairille, jossa hän toimii nykyisin tietosuojavastaavana. Työtehtäviin kuuluu mm. tietosuojaohjelman hallinnointi, riski- ja compliance-arvioinnit, tietovuotojen hallinta sekä sisäiset koulutustehtävät.

Kaikki kouluttajan koulutukset Mikko Viemerö

Koulutuksen arviot

90 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
2 tyytyväisyys
1x
1x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.