Tietomurron mekanismit ja tunnusmerkit

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
18 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Koulutus poistuu Seduosta 1.2. Katso koulutus ennen sitä!

Opi seuraavia taitoja

Jokainen organisaatio on tietomurtajien tähtäimessä – näin valvot ja tunnistat tunnusmerkkejä 

Nykypäivän työelämä on täysin riippuvainen toimivista tietojärjestelmistä. Tietokoneet ja mobiililaitteet ovat läsnä lähes jokaisen työntekijän arjessa, niin hyvässä kuin pahassa. Tietomurtojen tunnistaminen vaatii tietoa hyökkäysmenetelmistä ja käsitystä siitä, miten murtoja havaitaan. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Ymmärrät, mistä valvonta koostuu 
  2. Opit tyypillisen kyberhyökkäyksen vaiheet 
  3. Syvennät tietämystäsi tietoverkkojen toiminnasta ja turvallisen tietojenkäsittelyn periaatteista 

Koulutus soveltuu kaikille tietojärjestelmien hallinnan, valvonnan tai suunnittelun kanssa työskenteleville asiantuntijoille. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Antti Kurittu

Antti Kurittu

Tiiminvetäjä, Nixu Oyj

Antti Kurittu on Nixun vakavien tietoturvaloukkaustapausten tutkintatiimin vetäjä, entinen tietotekniikkarikostutkija ja Kyberturvallisuuskeskuksen lue lisääpäivystäjä. Antti on tehnyt töitä kyberturvallisuuden eri osa-alueiden kanssa lähes kymmenen vuotta viranomaisena sekä liike-elämän palveluksessa. Ennen kyberturvallisuustehtäviin keskittymistä Antti työskenteli lähes 10 vuotta fyysisen turvallisuuden tehtävissä sekä järjestyksenvalvojana että poliisina.  Antti pyrkii työllään turvaamaan suomalaista yhteiskuntaa ja liike-elämää auttamalla yrityksiä toipumaan kyberhyökkäyksistä ja estämään niitä ennalta. Nixulla Antti johtaa kymmenen hengen asiantuntijaryhmää, joka koostuu alansa teknisistä huippuosaajista. Kouluttaminen ja tietoisuuden lisääminen on Antille lähellä sydäntä, sillä vain tunnistetut riskit voidaan torjua. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Antti Kurittu

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Marja Ö.

Todella selkeästi asiansa esittänyt kouluttaja, oli helppo kuunnella ja ymmärtää.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.