Tieto-ohjautuvan organisaation kehittäminen

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
22 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Ymmärrä tieto-ohjautuvan organisaation perusperiaatteet ja aloita organisaatiosi matka tiedon hyötykäytön edelläkävijäksi!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Data Tiedolla johtaminen

Datan määrä on kasvanut eksponentiaalisesti samalla, kun teknologian kehittyminen on mahdollistanut sen hyödyntämisen täysin uusilla tavoilla. Tiedon hyödyntäminen tai tieto-ohjautuva organisaatio ei kuitenkaan synny itsestään. Organisaation tieto-ohjautuvuuden suunnitelmallinen kehittäminen mahdollistaa tiedon nopean, oikea-aikaisen ja kustannustehokkaan käytön.  

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Ymmärrät, että tieto-ohjautuvan organisaation kehittäminen ei ole vain teknologiahaaste 
  2. Tiedät mitä sinun kannattaa tehdä ihan ensimmäisenä 
  3. Saat kokonaiskuvan tieto-ohjautuvan organisaation rakennuspalikoista   

Koulutus soveltuu tiedon kanssa työskenteleville ja tieto-ohjautuvuuden kehittämisestä kiinnostuneille. 

Koulutuksen sisältö

Tieto-ohjautuvan organisaation kehittäminen
Koulutuksen kokonaiskesto
22 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Hanna Pakka

Hanna Pakka

Lead Knowledge Management Advisor, Aureolis Oy

Hannalla on 20 vuoden monipuolinen kokemus tiedolla johtamisen alueelta sekä BI-järjestelmien kehittämisestä.  Hän on toiminut BI-alueen kehityshankkeissa toimitusketjun lue lisääkaikissa vaiheissa sekä asiakkaan että toimittajan roolissa. Hannan erityisosaamista on organisaation kehittäminen tieto-ohjautuvaksi. Hän on toiminut asiantuntijana lukuisissa hankkeissa, joissa on kehitetty tiedolla johtamisen strategiaa, tiekarttaa, organisaation tietoprosesseja sekä tiedonhallinnan kokonaisuutta. Hanna on tiedonhallinnan kokenut ammattilainen, jonka intohimo on auttaa asiakkaita kehittymään tieto-ohjautuviksi.

Kaikki kouluttajan koulutukset Hanna Pakka

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Osta koulutus ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.