Tiedon visualisointi

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Nina Salmenkaita

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
22 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Ota haltuun visualisoinnin perusteet ja opi vahvistamaan viestiäsi visualisoinnin avulla!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Data Visuaalinen viestintä

Kun työtehtäviisi kuuluu faktatiedon ja analyysien esittäminen erilaisille yleisöille, sinun on hyödyllistä hallita visualisointien tehokas käyttö. Tässä koulutuksessa opit nopeasti perusasiat: miten visualisoinnit tukevat viestin välittymistä, miten toimiva visualisointi luodaan ja mitä asioita visualisoinneissa kannattaa välttää. Saat myös ideoita kuluneiden piirakkadiagrammien korvaajiksi. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Opit välittämään tietoa tehokkaasti visualisointeja hyödyntäen 
  2. Saat vinkkejä tekstin, kuvien ja numeroiden käyttöä varten 
  3. Ymmärrät, millaisia virheitä visualisoinneissa kannattaa välttää 

Koulutus käy läpi visualisoinnin perusteet tiiviisti ja se sopii kaikille tietotyötä tekeville. Koulutuksen jälkeen olennaisen tiedon esittäminen tiiviisti ja yleisöä kiinnostavalla tavalla sujuu entistä helpommin. 

Koulutuksen sisältö

Tiedon visualisointi
Koulutuksen kokonaiskesto
22 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Nina Salmenkaita

Nina Salmenkaita

Senior Knowledge Management Advisor, Aureolis Oy

Nina on liikkeenjohdon konsultoinnin ammattilainen, jolla on pitkäaikainen kokemus projektityöskentelystä, IT-palvelutuotannosta, fasilitoinnista ja lue lisääverkkoviestinnästä. Hänen erityisosaamistaan ovat muutoksen läpivienti, liiketoimintatiedon hyödyntäminen, datan laadun mittaaminen, tietoarkkitehtuuri ja palvelusuunnittelu. Nina on 20 vuoden työurallaan kerryttänyt vahvaa kokemusta organisaatioiden toiminnan tehostamisesta ja prosessien kehittämisestä. Hän on parhaimmillaan tehtävissä, joiden tavoitteena on saada strategia, teknologia ja liiketoiminnan tarpeet kohtaamaan. Nina on liiketoimintalähtöinen, analyyttinen ja innostava asiantuntija, jonka viestintätaidot ovat erinomaiset. Aureoliksessa Ninan vastuualueena on liiketoimintatiedon hallinta ja hänen erityisosaamistaan ovat tiedon laadun sekä käsitemallinnuksen aihealueet. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Nina Salmenkaita

Koulutuksen arviot

85 %

8 tyytyväisyys
3x
4x
1x
0x
0x

Matti Venho

Tiivis ja selkä paketti. Hyvät ja käytännössä toimivat esimerkit. Selkeä kouluttaja.


Sarianne N.

Visualisointiesimerkit olivat hyvin vähäisiä, eli koulutuksen visualisointi ontui.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.