Tiedän mitä pitäisi tehdä, mutta en saa tehtyä

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
26 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa haluaisit tai sinun kannattaisi toimia toisin, mutta et vain jostain syystä saa muutettua toimintaasi? Jos vastasit kyllä, tämä koulutus on tarkoitettu juuri sinulle.

Omasta jaksamisesta huolehtimiseen, ajankäytön hallintaan ja tehokkaampaan työntekoon on saatavilla loputtomasti hyviä työkalua ja ideoita. Tiedämme että niitä olisi järkevä käyttää, mutta emme silti useinkaan tee niin. Tässä koulutuksessa käymme läpi muutamia tyypillisiä esteitä ja niiden kiertämistä. 

  • Mikä estää meitä toteuttamasta hyviä ideoita? 
  • Miten tunnistaa toiminnan esteet? 
  • Kuinka omaa toimintaa voi silti muuttaa? 

Koulutus soveltuu kaikille tieto- ja asiantuntijatyötä tekeville ja sitä johtaville. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Simo Levanto

Simo Levanto

Asiantuntijapsykologi, Ilmarinen

Psykologi Simo Levanto on kokenut työelämän ilmiöiden ja pulmien asiantuntija. Hän on toiminut niin henkilöstökonsulttina, työterveyspsykologina kuin lue lisäävalmentajana. Hänen asiantuntemuksensa kattaa johtamisen ja esimiestyön kehittämisen, muutosten aiheuttamat haasteet, tietotyön kiemurat, stressinhallinnan ja palautumisen, työpaikan sisäisen yhteistyön haasteet ja työhyvinvoinnin.    Simo on kiinnostunut tutkailemaan kaikkea sitä, mikä ohjaa meitä niin työssä kuin yksityiselämässä toimimaan juuri niin kuin me toimimme. Hän on kouluttajana käytännönläheinen ja haastaa mielellään yleisöä pohtimaan asioita uusista näkökulmista. Luvassa on hyvin perusteltua asiaa selkeässä ja innostavassa muodossa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Simo Levanto

Koulutuksen arviot

94 %

23 tyytyväisyys
16x
7x
0x
0x
0x

Vema A.

Asiaa ytimestä, teemme likaa asioita "selkäytimellä" ilman ajattelua tunnetasolla.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.