Tekoäly ja algoritmit vaikuttamisen välineinä

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Mikko Alasaarela

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
33 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tekoälyn aikakaudella vaikuttaminen on navigointia filtterikuplien viidakossa. Miten voit tehdä sen vastuullisesti?

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Sosiaalinen media Tekoäly

Oletko jo katsonut Netflixin dokumenttielokuvan The Social Dilemma? Elokuvassa sosiaalisen median alustojen takana olevat tekniset asiantuntijat varoittavat meitä sosiaalisen median vaarallisista vaikutuksista ihmisiin ja yhteiskuntaan. 

Miten meihin vaikutetaan? Älypuhelimesi notifikaatiot herättävät huomiosi ja tarjoavat helpon tien käyttäytymisesi ohjaamiseen. Hakukone- ja sosiaalisen median algoritmit muokkaavat ympärilläsi olevaa todellisuutta sen perusteella kuka olet, ketä tunnet ja mikä sinua kiinnostaa. Faktat eivät enää ole kaikille samat, vaan saamme kaiken tiedon omasta perspektiivistämme.  

Tämä todellisuuden massaräätälöinti on muuttanut maailmaa jo paljon. Olemme entistä vahvemmin omissa kuplissamme, ja näemme todellisuuden meille yksilöllisesti väritettynä versiona. Tässä uudessa ajassa massaviestintä ei enää toimi, vaan meidän täytyy lähestyä kohderyhmiämme heidän kuplissaan toimivien vaikuttajien kautta. 

Miksi katsoa koulutus? 

1. Ymmärrät, miten hakukoneiden, sosiaalisen median ja älypuhelinten algoritmit vaikuttavat käyttäytymiseesi ja maailmankuvaasi. 

2. Opit, miten sinuun vaikutetaan ja miten voit itse vaikuttaa tekoälyn aikakaudella. 

3. Osaat löytää kohderyhmäsi filtterikuplien viidakosta ja viestiä vastuullisesti. 

Tässä puheenvuorossa kuulet, miten voit vaikuttaa vastuullisesti tekoälyn aikakaudella ja osaat navigoida maailmassa, joka on pirstaloitunut filtterikuplien viidakoksi. 

Koulutuksen sisältö

Tekoäly ja algoritmit vaikuttamisen välineinä
Koulutuksen kokonaiskesto
33 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Mikko Alasaarela

Mikko Alasaarela

tekoäly-yrittäjä, Inbot Oy

Mikko Alasaarela on vastuullisuusorientoitunut tekoäly-yrittäjä. Hän on perustanut ja sijoittanut useisiin teknologiayrityksiin, jotka ovat keränneet yli 30 lue lisäämiljoonaa dollaria ja työllistäneet yli 700 ihmistä Suomessa, Saksassa ja Yhdysvalloissa. Mikko on asunut merkittävän osan aikuisuudestaan Suomen ulkopuolella Lontoossa, San Franciscossa ja Berliinissä. Hän on kirjoittanut useita kansainvälisiä patentteja, voittanut vuoden 2006 Red Dot Design Award -palkinnon ja vuoden 2018 Global Blockchain Competition -kilpailun tekoäly-kategoriassa.    Mikko on ajatusjohtaja, jolla on suuri seuraajakunta sosiaalisessa mediassa, ja hän on kärkiasiantuntija algoritmivaikuttamisessa. Kymmenet miljoonat ihmiset maailmanlaajuisesti ovat lukeneet Mikon kirjoituksia viimeisen kolmen vuoden aikana. Puheissaan Mikko tutkii teknologisen kehityksen ja globaalien trendien eturintamaa, haastaa yleisönsä maailmankatsomukset ja tarjoaa useita ”heureka-hetkiä”. Hän puhuu vaikeistakin asioista helposti lähestyttävällä ja ymmärrettävällä tavalla.    Mikko Alasaarela on puhunut monissa kansainvälisissä konferensseissa kuten Web Summit, CeBit, Electronica, Tech Open Air, Arctic 15; yksityisissä johdon tapahtumissa ja yrityksissä kuten Nokia, Visma, Deutsche Telekom, BASF, Innogy, YLE, Sitra. Mikko on myös neuvonut mm. Suomen eduskuntaa tekoäly-strategiassa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Mikko Alasaarela

Koulutuksen arviot

95 %

8 tyytyväisyys
6x
2x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.