Teknologiat osana ratkaisumyyntiä

Kouluttajana toimii  Kert Kenner

Mitä teknologioita on olemassa myyntiprosessin eri vaiheiden tukemiseen?

Kokonaispituus

21 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Nykypäivänä ratkaisumyynti on huomattavasti helpompaa, koska erilaiset teknologiat ovat siinä apuna. Enää sinun ei välttämättä tarvitse arpoa asiakkaan mahdollisia piileviä tarpeita, vaan teknologiat auttavat sinua tunnistamaan potentiaaliset asiakkaasi. Teknologiat mahdollistavat myös ratkaisujen tarjoamisen asiakkaille viestinnällisesti paljon vaikuttavammin. Teknologioista on suurta apua myös asiakassuhteen ylläpidossa ja syventämisessä. 

Yleisellä tasolla teknologioita valittaessa ”vähemmän on enemmän” sääntö pätee hyvin. Usein jo muutaman uuden teknologian käyttöönotto edesauttaa myyntiprosessin vaikuttavuuden parantumisessa sen sijaan, että niitä otetaan samanaikaisesti liian useita käyttöön eikä yhtään niistä käytetä kunnolla ja kokonaisvaltaisesti. Teknologioiden valinnan osalta on suuri merkitys myös sillä, millä toimialalla yrityksesi toimii ja tekeekö se B2C- vaiko B2B-liiketoimintaa. 

Valmennus soveltuu kaikille myyntityötä tekeville tai johtaville avainhenkilöille. Valmennuksessa paneudutaan erilaisiin teknologiamahdollisuuksiin mitä eri myyntiprosessin vaiheissa voi mahdollisesti käyttää. Erilaisia myynnin teknologioita on valtavasti, mutta valmennuksessa keskitytään kaikkein yleisemmin käytettyihin teknologioihin. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Kert Kenner

CEO, Kenner Company Oy

Kert Kenner on toiminut myynnin ja markkinoinnin kehittämisen parissa yli 20 vuotta. Hän on toimitusjohtajana Kenner Company Oy:ssä (www.kennerco.fi). Kertin intohimona on uuden ajan myynnin kehittäminen. Kert on valmentanut urallaan tuhansia yritysksiä eri toimialoilta saamaan aikaan parempia tuloksia. Kertin intohimona on erityisesti myyntikonseptien hiominen timanteiksi toimialasta ja koosta riippumatta. Jokainen myyntitiimi on johtajansa näköinen. Siksi Kert uskoo vahvasti myös myynnin johtamisrakenteiden, -tapojen ja -kulttuurin kehittämiseen. Kert valmentaa rakkaudesta lajiin, ja ympäri Suomea yli 200 valmennuksen vuosivauhdilla.

Koulutuksen arviot

80 %

1 tyytyväisyys
0x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.