Tehosta viestintää selkeän kielen keinoin

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
26 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Opi kirjoittamaan selkeitä ja ymmärrettäviä viestejä!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Kirjallinen viestintä

Taito kirjoittaa selkeästi ja ymmärrettävästi on työelämän valttikortti. Tästä koulutuksesta saat käytännönläheisiä työkaluja selkeään ja ymmärrettävään kieleen ja viestintään, joka huomioi vastaanottajan tarpeet. Koulutuksen avulla edesautat viestisi houkuttelevuutta ja perillemenoa erilaisille vastaanottajille sekä tiedät, mihin kielessä kannattaa kiinnittää huomiota kirjoittamisen aikana.  

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Saat varmuutta työhösi, kun viestisi tulevat kerralla ymmärretyksi. 
  2. Varmistat sujuvan työskentelyn aikana, jona tekstityö lisääntyy ja kanavat monimuotoistuvat. 
  3. Kirjoittamisesi helpottuu: saat käyttöösi yhden konkreettisen työkalun, jota voi hyödyntää missä tahansa tekstissä sähköposteista ja somepäivityksistä blogikirjoituksiin ja esitysmateriaaleihin. 

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat jouhevoittaa kirjoittamistaan. Koulutuksesta on apua työnkuvasta riippumatta, viestitpä asiakkaille tai työyhteisön sisällä. 

 

Koulutuksen sisältö

Tehosta viestintää selkeän kielen keinoin
Koulutuksen kokonaiskesto
26 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Laura Niemi

Laura Niemi

strategi, Valoria Oy

Laura Niemi on valoisa viestinnän ja kirjoittamisen moniosaaja, joka auttaa työelämän kirjoittajia viestimään tehokkaasti ja asiakkaan lue lisääparhaaksi käytännönläheisillä työkaluilla ja vinkeillä.    Laura liputtaa vastaanottajaa puhuttelevien sisältöjen puolesta: tulosta syntyy, kun kohderyhmien tarpeet otetaan lähtökohdaksi kirjoittamiseen näkökulmista rakenteisiin ja sananvalintoihin.    Laura toimii Valoria Oy:ssa strategina, kouluttajana ja sisällöntuottajana. Aiemmin hän on toiminut yli 10 vuotta menestyksellisesti viestinnän ja markkinoinnin kehittämistehtävissä niin korkeakoulusektorilla kuin pörssiyhtiömaailmassa sekä pitänyt asiantuntijakirjoittajille kielenhuollon koulutuksia. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Laura Niemi

Koulutuksen arviot

73 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
3 tyytyväisyys
1x
1x
0x
1x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.