Tehokkuutta Teams-palavereihin

Kouluttajana toimii  Maiju Ranta

Hirvee kiire ja pakko istua viikkopalaverissa. Kamera kiinni, ja Teams taustalle pyörimään, vai olisiko tähän tuttuun tilanteeseen rakentavampi ratkaisu? Koko kuvaus

Kokonaispituus

20 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Kaikki tietävät lentävän letkautuksen “neljältä loppuu palaverit, ja sen jälkeen on aikaa tehdä oikeita töitä”. Niinpä - miksi etenkin etäpalaverit tuntuvat pahimmillaan kallisarvoisen ajan tuhlaamiselta. 

Teams-palaverit ovat tuttuja etenkin etätyötä tekeville. Onko aina pakko palaveerata, kenen on oltava linjojen päässä ja miten varmistetaan, että palaverissa saadaan jotain konkreettista aikaan? 

Tämän koulutuksen jälkeen... 

  • Osaat kutsua oikeat tyypit palaveriisi 
  • Tiedät miten suunnitella palaverin kulku tehokkaaksi 
  • Opit ottamaan hyödyt irti etäpalaverista nopeasti ja tehokkaasti 

Koulutuksessa käsitellään Teams-palavereiden suunnittelua ja toteutusta. Koulutus sopii erityisesti etätyötä tekeville. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Maiju Ranta

Viestintäkouluttaja, Ethos Oy

Maiju on monipuolinen viestintä- ja vuorovaikutusalan asiantuntija ja kouluttaja. Hän on taustaltaan filosofian maisteri ja viestinnän aineenopettaja. Maijun erityisosaamista on teknologiavälitteinen vuorovaikutus ja asiakaspalvelun laadun kehittäminen. 

Koulutuksen arviot

88 %

8 tyytyväisyys
5x
1x
2x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.