Tehokkuutta Teams-palavereihin

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
20 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Hirvee kiire ja pakko istua viikkopalaverissa. Kamera kiinni, ja Teams taustalle pyörimään, vai olisiko tähän tuttuun tilanteeseen rakentavampi ratkaisu?

Opi seuraavia taitoja

Kaikki tietävät lentävän letkautuksen “neljältä loppuu palaverit, ja sen jälkeen on aikaa tehdä oikeita töitä”. Niinpä - miksi etenkin etäpalaverit tuntuvat pahimmillaan kallisarvoisen ajan tuhlaamiselta. 

Teams-palaverit ovat tuttuja etenkin etätyötä tekeville. Onko aina pakko palaveerata, kenen on oltava linjojen päässä ja miten varmistetaan, että palaverissa saadaan jotain konkreettista aikaan? 

Tämän koulutuksen jälkeen... 

  • Osaat kutsua oikeat tyypit palaveriisi 
  • Tiedät miten suunnitella palaverin kulku tehokkaaksi 
  • Opit ottamaan hyödyt irti etäpalaverista nopeasti ja tehokkaasti 

Koulutuksessa käsitellään Teams-palavereiden suunnittelua ja toteutusta. Koulutus sopii erityisesti etätyötä tekeville. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Maiju Ranta

Maiju Ranta

Viestintäkouluttaja, Ethos Oy

Maiju on monipuolinen viestintä- ja vuorovaikutusalan asiantuntija ja kouluttaja. Hän on taustaltaan filosofian maisteri ja viestinnän aineenopettaja. Maijun erityisosaamista on lue lisääteknologiavälitteinen vuorovaikutus ja asiakaspalvelun laadun kehittäminen. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Maiju Ranta

Koulutuksen arviot

88 %

8 tyytyväisyys
5x
1x
2x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.