Tehokas meili – vakuuta vastapuoli työviestinnässä

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
17 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kuinka olla tehokas muttei tyly? Miten otat meiliretoriikan haltuun, ja varmistat vastapuolen vastauksen? Tämä koulutus paljastaa kirjallisen työviestinnän niksit aina napakasta otsikoinnista fiksuun kappalejakoon.

Opi seuraavia taitoja

Meiliä matkaan – mutta miten saan vastaanottajan lukemaan sen? 

Suomen tietoverkoissa syöksyy päivittäin satoja tuhansia työmeilejä, joista suuri osa jää vastaamatta tai jopa lukematta. Viestejä tulee sitä mukaa kun niitä purkaa. Moni uupuu meilitulvan alle, ja osa viesteistä unohtuu hoitaa. Samalla kun kirjoitamme meilejä, mietimme, kuinka saamme oman viestimme erottumaan vastaanottajan postilaatikon viestitulvasta. 

Tässä koulutuksessa opit 

  • otsikoimaan viestisi oikein 
  • kirjoittamaan kärki edellä 
  • käyttämään fiksua kappalejakoa 
  • karsimaan sisältöä 
  • helpottamaan lukijan vastaamista viestiisi. 

Koulutus soveltuu kaikille tietotyön tekijöille, jotka haluavat saada viestinsä perille kerrasta.  

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Katleena Kortesuo

Katleena Kortesuo

Tietokirjailija ja kouluttaja, Suomen kallein siivooja

Katleena Kortesuo on palkittu valmentaja ja tietokirjailija, joka tunnetaan napakasta ja humoristisesta otteestaan. Katleena on julkaissut yli 40 tietokirjaa, joista suurin osa käsittelee lue lisääbisnestä ja viestintää. Hän on kouluttanut työkseen 20 vuoden ajan ministeriöitä, pörssiyhtiöitä, järjestöjä, kuntia ja kaupunkeja. Katleena on erikoistunut esiintymistaitoihin, mediavalmennukseen ja kriisiviestintään.  Katleena kuvaa itseään lyhytjänteiseksi tyypiksi, joka hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja tulee toimeen ihmisten kanssa. Hän on parempi toteuttamaan lyhyitä valmennuksia ja nopeita viestintätoimenpiteitä kuin pitkäkestoisia koulutusprojekteja. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Katleena Kortesuo

Koulutuksen arviot

94 %

88 tyytyväisyys
66x
18x
2x
2x
0x

Kia T.

Informatiivinen, tiivis ja hyvin esimerkein konkretisoitu koulutus.


Ari N.

Selkeä, mukaansatempaava esitystapa. Monta hyvää vinkkiä viestintään.


Katri Hiltunen

Hyvä koulutus ja todella selkeä kouluttaja!

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.