Tehokas meili – vakuuta vastapuoli työviestinnässä

Kouluttajana toimii  Katleena Kortesuo

Sopii kuunteluun

Kuinka olla tehokas muttei tyly? Miten otat meiliretoriikan haltuun, ja varmistat vastapuolen vastauksen? Tämä koulutus paljastaa kirjallisen työviestinnän niksit aina napakasta otsikoinnista fiksuun kappalejakoon. Koko kuvaus

Kokonaispituus

17 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Meiliä matkaan – mutta miten saan vastaanottajan lukemaan sen? 

Suomen tietoverkoissa syöksyy päivittäin satoja tuhansia työmeilejä, joista suuri osa jää vastaamatta tai jopa lukematta. Viestejä tulee sitä mukaa kun niitä purkaa. Moni uupuu meilitulvan alle, ja osa viesteistä unohtuu hoitaa. Samalla kun kirjoitamme meilejä, mietimme, kuinka saamme oman viestimme erottumaan vastaanottajan postilaatikon viestitulvasta. 

Tässä koulutuksessa opit 

  • otsikoimaan viestisi oikein 
  • kirjoittamaan kärki edellä 
  • käyttämään fiksua kappalejakoa 
  • karsimaan sisältöä 
  • helpottamaan lukijan vastaamista viestiisi. 

Koulutus soveltuu kaikille tietotyön tekijöille, jotka haluavat saada viestinsä perille kerrasta.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Katleena Kortesuo

Tietokirjailija ja kouluttaja, Suomen kallein siivooja

Katleena Kortesuo on palkittu valmentaja ja tietokirjailija, joka tunnetaan napakasta ja humoristisesta otteestaan. Katleena on julkaissut yli 40 tietokirjaa, joista suurin osa käsittelee bisnestä ja viestintää. Hän on kouluttanut työkseen 20 vuoden ajan ministeriöitä, pörssiyhtiöitä, järjestöjä, kuntia ja kaupunkeja. Katleena on erikoistunut esiintymistaitoihin, mediavalmennukseen ja kriisiviestintään. 

Katleena kuvaa itseään lyhytjänteiseksi tyypiksi, joka hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja tulee toimeen ihmisten kanssa. Hän on parempi toteuttamaan lyhyitä valmennuksia ja nopeita viestintätoimenpiteitä kuin pitkäkestoisia koulutusprojekteja. 

Koulutuksen arviot

93 %

91 tyytyväisyys
68x
18x
3x
2x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Riina Finnberg

Hyvä koulutus meiliviidakon haltuunottoon.


Kia T.

Informatiivinen, tiivis ja hyvin esimerkein konkretisoitu koulutus.


Ari N.

Selkeä, mukaansatempaava esitystapa. Monta hyvää vinkkiä viestintään.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.