Tehoa etäkokouksiin

Kouluttajana toimii  Ulla Vilkman

Osallista ja aktivoi osallistujia! Vie asiat läpi tehokkaammin! Etäjohtamisen asiantuntija Ulla Vilkman opastaa, miten jämäköität etäkokouksia.

Kokonaispituus

21 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Moni etäkokouksia vetänyt miettii, miten saisi osallistujat paremmin mukaan keskusteluun ja kuinka kokouksista saisi toimivampia. Iso haaste etäkokouksissa on myös tehokas päätöksenteko. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Tiedät, mihin kiinnittää huomiota etäkokouksissa. 
  • Saat konkreettisia vinkkejä keskustelun ja osallistumisen aktivoimiseen. 
  • Saat ideoita eri kokoisten osallistujajoukkojen aktivointiin. 

Tässä koulutuksessa saat vinkkejä jämäkkään etäkokouskulttuuriin sekä osallistujien aktivoimiseen. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Ulla Vilkman

etäjohtamisen ja etätyön asiantuntija, Timanttia Consulting Oy

Ulla Vilkman on modernin työelämän kehittäjä, etäjohtamisen ja etätyön asiantuntija sekä tietokirjailija. Hän auttaa organisaatioita kehittämään hajautetussa organisaatiossa, monipaikkaisessa työssä sekä etätyössä tarvittavaa osaamista sekä muokkaamaan toimintakulttuuria sopivammaksi aika- ja paikkariippumattomaan työhön. 

 
Ullalla on vankka kokemus johtoryhmien ja esimiesten kouluttamisesta sekä erilaisten työpajojen ja kehittämisprojektien vetämisestä. Häneltä on ilmestynyt seuraavat julkaisut: Etäjohtaminen – Tulosta joustavalla työllä (Talentum Pro 2016), Hyvän johtamisen työkalupakki (Ideapakka 2017) ja Etätyö ulkomailla (2020). 

Koulutuksen arviot

76 %

27 tyytyväisyys
8x
10x
7x
0x
2x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Mari K.

Hyviä vinkkejä selkeästi ja tiiviisti esitettynä!


Kari L.

Sain hyviä vinkkejä muisiinpanoihin

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.