Tasapuolinen ja syrjimätön työyhteisö

Kouluttajana toimii  Outi Tähtinen

Sopii kuunteluun

Miten työpaikan yhdenvertaisuus ja tasapuolisuus näkyy käytännössä? Minkälaisiin seikkoihin tulee esimiehen kiinnittää erityistä huomiota?

Kokonaispituus

57 min

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Työyhteisön vetovoimaisuus ja työnantajien vastuullinen toiminta on entistä tärkeämpää. Yhdenvertaisuus ja tasapuolisuus ovat tänä päivänä asioita, jotka ovat jokaisen työyhteisön keskiössä. Koulutus antaa eväät tunnistaa ja varmistaa, että työyhteisö on yhdenvertainen ja tasapuolinen sekä antaa vinkit käytännön toteutukseen. 

Katso tämä koulutus ja voit olla varma, että toimintamallinne takaavat vetovoimaisen yhdenvertaisen ja tasapuolisen työyhteisön. 

Koulutus on suunnattu erityisesti esihenkilöille sekä myös HR-asioiden parissa työskenteleville. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Outi Tähtinen

Asianajaja, VT, osakas, Asianajotoimisto Castrén & Snellman

Koulutuksen arviot

90 %

2 tyytyväisyys
1x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.