Tasapuolinen ja syrjimätön työyhteisö

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten työpaikan yhdenvertaisuus ja tasapuolisuus näkyy käytännössä? Minkälaisiin seikkoihin tulee esimiehen kiinnittää erityistä huomiota?

Opi seuraavia taitoja

Työyhteisön vetovoimaisuus ja työnantajien vastuullinen toiminta on entistä tärkeämpää. Yhdenvertaisuus ja tasapuolisuus ovat tänä päivänä asioita, jotka ovat jokaisen työyhteisön keskiössä. Koulutus antaa eväät tunnistaa ja varmistaa, että työyhteisö on yhdenvertainen ja tasapuolinen sekä antaa vinkit käytännön toteutukseen. 

Katso tämä koulutus ja voit olla varma, että toimintamallinne takaavat vetovoimaisen yhdenvertaisen ja tasapuolisen työyhteisön. 

Koulutus on suunnattu erityisesti esihenkilöille sekä myös HR-asioiden parissa työskenteleville. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Outi Tähtinen

Outi Tähtinen

Asianajaja, VT, osakas, Asianajotoimisto Castrén & Snellman

Kaikki kouluttajan koulutukset Outi Tähtinen

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
9
Koulutuksen kokonaiskesto:
57 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö