Tarinan voima ratkaisumyynnissä

Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
31 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miksi tarina, ihmiskunnan vanhin viestintämuoto, on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan?

Opi seuraavia taitoja

Miten tarinallisuus auttaa herättämään kuulijan kiinnostuksen ja jättämään muistijäljen? Tämän päivän bisnestarinankerronnan osaajat erottuvat inhimillisellä särmällä. 

Tule oppimaan tarinankerronnan voimasta ratkaisumyynnissä. Koulutuksessa oivallat uskottavan yritystarinan ainekset ja opit, miten vastuullisuus ja keskeneräisyys aiheeseen liittyvät. Tarinankerronnan lukemattomista käyttötarkoituksista on helppo innostua niin asiantuntija- kuin myyntityössä. 

Tarina auttaa erottumaan ja jää mieleen, koska se herättää tunteita – ja ihminen tekee päätöksensä tunteella vain perustellakseen valintansa jälkikäteen rationaalisin argumentein. Tämän vuoksi tarina on työkalu, johon on syytä suhtautua kiinnostuksella ja kunnioituksella. 

Jos siis haluat tavoittaa ihmiset, joiden sydämet sykkivät samoille asioille kuin sinun, kirkasta tarinasi. Tarina voi toimia siltana sinun ja tärkeimpien ihmistesi välillä. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Helmi Saksala

Helmi Saksala

Toimitusjohtaja, Autiosaari

Helmi Saksala on Autiosaari Oy:n toimitusjohtaja, viestinnän valmentaja ja kirjoittaja, tapahtuma- ja luovien alojen osaaja sekä entinen tulevaisuustalo Sitran asiantuntija.  Uransa lue lisääaikana Saksala on työskennellyt yhdessä esiintyvien taiteilijoiden, innovaattoreiden ja yhteiskunnallisten vaikuttajien sekä mm. logistiikka-, teknologia- ja palvelualan ammattilaisten kanssa auttaen yrityksiä ja tekijöitä tunnistamaan oman tarinansa ja erottumaan relevantilla viestinnällä. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Helmi Saksala

Koulutuksen arviot

87 %

3 tyytyväisyys
2x
0x
1x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.