Tarinan voima ratkaisumyynnissä

Kouluttajana toimii  Helmi Saksala

Miksi tarina, ihmiskunnan vanhin viestintämuoto, on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan?

Kokonaispituus

31 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Miten tarinallisuus auttaa herättämään kuulijan kiinnostuksen ja jättämään muistijäljen? Tämän päivän bisnestarinankerronnan osaajat erottuvat inhimillisellä särmällä. 

Tule oppimaan tarinankerronnan voimasta ratkaisumyynnissä. Koulutuksessa oivallat uskottavan yritystarinan ainekset ja opit, miten vastuullisuus ja keskeneräisyys aiheeseen liittyvät. Tarinankerronnan lukemattomista käyttötarkoituksista on helppo innostua niin asiantuntija- kuin myyntityössä. 

Tarina auttaa erottumaan ja jää mieleen, koska se herättää tunteita – ja ihminen tekee päätöksensä tunteella vain perustellakseen valintansa jälkikäteen rationaalisin argumentein. Tämän vuoksi tarina on työkalu, johon on syytä suhtautua kiinnostuksella ja kunnioituksella. 

Jos siis haluat tavoittaa ihmiset, joiden sydämet sykkivät samoille asioille kuin sinun, kirkasta tarinasi. Tarina voi toimia siltana sinun ja tärkeimpien ihmistesi välillä. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Helmi Saksala

Toimitusjohtaja, Autiosaari

Helmi Saksala on Autiosaari Oy:n toimitusjohtaja, viestinnän valmentaja ja kirjoittaja, tapahtuma- ja luovien alojen osaaja sekä entinen tulevaisuustalo Sitran asiantuntija. 

Uransa aikana Saksala on työskennellyt yhdessä esiintyvien taiteilijoiden, innovaattoreiden ja yhteiskunnallisten vaikuttajien sekä mm. logistiikka-, teknologia- ja palvelualan ammattilaisten kanssa auttaen yrityksiä ja tekijöitä tunnistamaan oman tarinansa ja erottumaan relevantilla viestinnällä. 

Koulutuksen arviot

87 %

3 tyytyväisyys
2x
0x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.