Taltuta työyhteisön teknostressi

Kouluttajana toimii  Tarja Vartiainen

Taltuta teknostressi! Opi tunnistamaan ja reagoimaan ennaltaehkäisevästi teknologian aiheuttamaan kuormitukseen.

Kokonaispituus

32 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Teknologia on mahtava juttu! Se luo ihmisille työhyvinvointia, lisää työturvallisuutta ja viihtyvyyttä sekä kasvattaa organisaatioiden tuottavuutta ja tuloksentekokykyä. Teknologian hyödyt ja potentiaali opittiin miltei globaalisti yhdessä yössä, kun Covid-19 pandemia tuuppasi ihmiset ympäri maailmaa etä- tai hybridityöskentelyyn.  

Teknologia kuitenkin myös kuormittaa ihmisiä. On tutkittu, että jopa kolmasosa suomalaisista työntekijöistä kokee teknostressiä. Liiallinen teknologian käyttö, jatkuvat keskeytykset, nopeat teknologiset muutokset tai epävarmuus teknologian käytössä aiheuttavat työyhteisöissä mm. vaikeuksia saavuttaa työlle asetettuja tavoitteita. Myös teknologiasta johtuva uupuminen ja työntekijöiden vaihtuvuus ovat työyhteisöjen kasvavia haasteita, mikäli näihin ei puututa nyt. 

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa…  

  • Saat tietoa teknostressistä.  
  • Opit tunnistamaan, millaisia haasteita teknologia aiheuttaa, sekä saat tietoa teknostressiä aiheuttavista tekijöistä ja oireista.  
  • Saat myös käytännön vinkkejä siihen, kuinka teknostressiä voi taltuttamaan, ja kuinka siltä voisi suojautua tulevaisuudessa.  

Tämä koulutus soveltuu asiantuntijoille, tiimeille ja esihenkilöille -kaikille, jotka haluavat, että teknologia on hyvinvointia lisäävä tekijä – ei tiimien ja työntekijöiden kuormittaja! 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tarja Vartiainen

Työhyvinvointivalmentaja, Certified Business Coach, yrittäjä, Roihu Coaching Oy

Tarja Vartiainen on Roihu Coaching oy:n perustaja ja pitkänlinjan yrittäjä (vuodesta 2010) Savon sydämestä, Kuopiosta. Tarjalla on lähes 20 vuoden kokemus pk-yritysten liiketoiminnan ja HR- kehittämistyöstä sekä taloushallinnosta.

Tarjan lupaa kannustaa, oivalluttaa ja tukea asiakkaitaan kohti tavoitetta.

Koulutuksen arviot

80 %

4 tyytyväisyys
2x
1x
0x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.