Taltuta työyhteisön teknostressi

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
32 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Taltuta teknostressi! Opi tunnistamaan ja reagoimaan ennaltaehkäisevästi teknologian aiheuttamaan kuormitukseen.

Teknologia on mahtava juttu! Se luo ihmisille työhyvinvointia, lisää työturvallisuutta ja viihtyvyyttä sekä kasvattaa organisaatioiden tuottavuutta ja tuloksentekokykyä. Teknologian hyödyt ja potentiaali opittiin miltei globaalisti yhdessä yössä, kun Covid-19 pandemia tuuppasi ihmiset ympäri maailmaa etä- tai hybridityöskentelyyn.  

Teknologia kuitenkin myös kuormittaa ihmisiä. On tutkittu, että jopa kolmasosa suomalaisista työntekijöistä kokee teknostressiä. Liiallinen teknologian käyttö, jatkuvat keskeytykset, nopeat teknologiset muutokset tai epävarmuus teknologian käytössä aiheuttavat työyhteisöissä mm. vaikeuksia saavuttaa työlle asetettuja tavoitteita. Myös teknologiasta johtuva uupuminen ja työntekijöiden vaihtuvuus ovat työyhteisöjen kasvavia haasteita, mikäli näihin ei puututa nyt. 

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa…  

  • Saat tietoa teknostressistä.  
  • Opit tunnistamaan, millaisia haasteita teknologia aiheuttaa, sekä saat tietoa teknostressiä aiheuttavista tekijöistä ja oireista.  
  • Saat myös käytännön vinkkejä siihen, kuinka teknostressiä voi taltuttamaan, ja kuinka siltä voisi suojautua tulevaisuudessa.  

Tämä koulutus soveltuu asiantuntijoille, tiimeille ja esihenkilöille -kaikille, jotka haluavat, että teknologia on hyvinvointia lisäävä tekijä – ei tiimien ja työntekijöiden kuormittaja! 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Tarja Vartiainen

Tarja Vartiainen

Työhyvinvointivalmentaja, Certified Business Coach, yrittäjä, Roihu Coaching Oy

Tarja Vartiainen on Roihu Coaching oy:n perustaja ja pitkänlinjan yrittäjä (vuodesta 2010) Savon sydämestä, Kuopiosta. Tarjalla on lähes 20 vuoden kokemus pk-yritysten lue lisääliiketoiminnan ja HR- kehittämistyöstä sekä taloushallinnosta. Tarjan lupaa kannustaa, oivalluttaa ja tukea asiakkaitaan kohti tavoitetta.

Kaikki kouluttajan koulutukset Tarja Vartiainen

Koulutuksen arviot

73 %

3 tyytyväisyys
1x
1x
0x
1x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.