Talouden suunnittelu 2020-luvulla

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
24 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mitä eroa on budjetilla ja budjetoinnilla? Miksi taloutta suunnitellaan? Mitä on talouden suunnittelu 2020-luvulla? Timo Toivanen avaa salat nykyaikaisen talouden suunnitteluun innostavasti ja esimerkein höystettynä.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Talouden johtaminen Talouden suunnittelu

Monissa yrityksissä budjetointia tehdään edelleen vanhanaikaisesti. Budjetoinnin sijaan tulisikin puhua ja toteuttaa talouden suunnittelua. Talouden suunnittelu on erinomainen työkalu, kunhan sen hyödyt otetaan oikeasti käyttöön. 

Tässä koulutuksessa opit:

  • miksi taloutta suunnitellaan
  • mikä on talouden suunnittelun prosessi ja miten suunnittelua voi kehittää 
  • parhaita käytäntöjä talouden suunnitteluun

Koulutus sopii laajasti kaikille asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat oppia suunnittelemaan taloutta ja sitä kautta johtamaan toimintaa haluttuun suuntaan.

Koulutuksen sisältö

Talouden suunnittelu 2020-luvulla
Koulutuksen kokonaiskesto
24 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Timo Toivanen

Timo Toivanen

Oivalluttaja, yritysvalmentaja, toimitusjohtaja

Timo on kauppatieteiden maisteri, talouden oivalluttaja, yritysvalmentaja sekä toimitusjohtaja. Hän on yritystalouden moniottelija, jonka intohimona on synnyttää kuulijoilleen lue lisäätalouden oivalluksia. Timo on kokenut yritysvalmentaja, joka on kouluttanut yli 100 yrityksen räätälöidyissä talouden valmennuksessa sekä avoimissa valmennuksissa tuhansille kuulijoille. Timolla on yli 1000 valmennustapahtuman kokemus vuodesta 2008 lähtien. Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja kuulijat huomioiden, eikä puhu "talousjohtajaa", elleivät kuulijat ole talousjohtajia.   Timon teesit kouluttajana ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjiä, joka tempaa kuulijat mukaan tarinaan.

Kaikki kouluttajan koulutukset Timo Toivanen

Koulutuksen arviot

100 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
3 tyytyväisyys
3x
0x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.