Talouden suunnittelu 2020-luvulla

Kouluttajana toimii  Timo Toivanen

Mitä eroa on budjetilla ja budjetoinnilla? Miksi taloutta suunnitellaan? Mitä on talouden suunnittelu 2020-luvulla? Timo Toivanen avaa salat nykyaikaisen talouden suunnitteluun innostavasti ja esimerkein höystettynä. Koko kuvaus

Kokonaispituus

24 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Monissa yrityksissä budjetointia tehdään edelleen vanhanaikaisesti. Budjetoinnin sijaan tulisikin puhua ja toteuttaa talouden suunnittelua. Talouden suunnittelu on erinomainen työkalu, kunhan sen hyödyt otetaan oikeasti käyttöön. 

Tässä koulutuksessa opit:

  • miksi taloutta suunnitellaan
  • mikä on talouden suunnittelun prosessi ja miten suunnittelua voi kehittää 
  • parhaita käytäntöjä talouden suunnitteluun

Koulutus sopii laajasti kaikille asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat oppia suunnittelemaan taloutta ja sitä kautta johtamaan toimintaa haluttuun suuntaan.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Timo Toivanen

Oivalluttaja, yritysvalmentaja, toimitusjohtaja

Timo on kauppatieteiden maisteri, talouden oivalluttaja, yritysvalmentaja sekä toimitusjohtaja. Hän on yritystalouden moniottelija, jonka intohimona on synnyttää kuulijoilleen talouden oivalluksia. Timo on kokenut yritysvalmentaja, joka on kouluttanut yli 100 yrityksen räätälöidyissä talouden valmennuksessa sekä avoimissa valmennuksissa tuhansille kuulijoille. Timolla on yli 1000 valmennustapahtuman kokemus vuodesta 2008 lähtien. Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja kuulijat huomioiden, eikä puhu "talousjohtajaa", elleivät kuulijat ole talousjohtajia.  

Timon teesit kouluttajana ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjiä, joka tempaa kuulijat mukaan tarinaan.

Koulutuksen arviot

94 %

7 tyytyväisyys
5x
2x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Mikko Kankaanpää

Hyvä ja selkeä kouluttaja. Tehokas pieni koulutus paketti, tärkeät asiat tuli hyvin esille koulutuksessa ja ”2020” suunnitelmaa voidaan päivittää matkan varrella.. Nykyaikaa. Aihe laaja ja mielenkiintoinen. 5/5

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.