Taitava tiimijohtaja

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Kati Rautio

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
26 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten tulet taitavaksi tiimijohtajaksi? Poimi tästä koulutuksesta vinkit toimivampaan tiimiin!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Työhyvinvointi Tiimin johtaminen Esihenkilötyön alkeet

Nykypäivän tieto- ja asiantuntijatyössä organisaatiot muuttuvat ja madaltuvat vauhdilla. Työn murroksessa työtä tehdään ja organisoidaan yhä vahvemmin asiakastarpeen ja liiketoiminnan tavoitteiden ympärille muodostuvissa tiimeissä. Tiimin johtaminen on avainasemassa tiimin suoriutumisessa, yhteistyössä ja ilmapiirissä. Laadukkaalla tiimin johtamisella johdetaan myös työntekijöiden motivaatiota, työntekijäkokemusta ja työhyvinvointia. Nämä kaikki vaikuttavat siihen, miten työarki tiimissä sujuu ja miltä se päivittäin tuntuu. 

Tulevaisuuden työelämässä tiimijohtaminen on yksi tärkeimmistä työelämätaidoista. Taitavana tiimijohtajana johdat paitsi liiketoiminnan tavoitteita ja onnistumista, myös asiantuntijoiden itseohjautuvuutta ja innostusta. Ihmisten välistä yhteistyötä, yhteenkuuluvuutta ja luottamusta, joita tarvitaan hyvinvoivaan, tehokkaaseen ja tulokselliseen toimintaan työarjessa. Ja välttääksesi ei-toivotut ongelmat tiimissä.  

Tässä koulutuksessa tutustut ihmislähtöiseen tiimin johtamiseen. Saat ajankohtaista tietoa ja näkökulmia, miten laadukkaalla tiimin johtamisella innostat ja motivoit tiimisi tavoitteisiin ja päämääriin entistä paremmin. Tunnistat tiimijohtamisen yleisimmät sudenkuopat ja haasteet – ja miten ne vältetään. Saat konkreettisia vinkkejä avuksi hyvinvoivan ja tuloksellisen tiimin johtamiseen työarjessa.  

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Tutustut ihmislähtöiseen tiimijohtamiseen uuden ajan menestystekijänä – päivität tulevaisuuden työelämätaitojasi tiimijohtajana. 
  2. Tunnistat tiimijohtamisen yleisimmät haasteet ja sudenkuopat - ja miten ne vältetään.  
  3. Saat konkreettisia vinkkejä avuksi hyvään tiimijohtamiseen työarjessa. 

Koulutuksen sisältö

Hyvän tiimijohtamisen elementit ja haasteet
Askeleet kohti parempaa tiimijohtamista
Koulutuksen kokonaiskesto
26 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Kati Rautio

Kati Rautio

Unelmien työn arkkitehti, Job designer, Founder, Brossa

Kati Rautio on rohkean ja intohimoisen job design -yritys Brossan perustaja. Unelmien työn arkkitehti. Työn ja organisaation muotoilija. Työssään Kati auttaa lue lisääedelläkävijöitä rakentamaan unelmien työpaikkoja, jossa viihdytään ja tehdään tulosta. Katia on kuvattu valovoimaiseksi ja innostavaksi yrittäjäksi, tulevaisuuden työelämän job designeriksi. Brossan asiakkaina on tunnettuja yrityksiä ja organisaatiota, jotka haluavat rakentaa hyvinvointia, menestystä ja houkuttelevia työnantajabrändejä uudessa ajassa, bisneksen ja työelämän murroksessa.

Kaikki kouluttajan koulutukset Kati Rautio

Koulutuksen arviot

86 %

31 tyytyväisyys
15x
12x
3x
0x
1x

Tapio L.

Hyvä esitys innostavasti esitetty.
Tutun tuntuisia juttuja, nimenomaan
sudenkuopat ja miten homma toimii.


Juha S.

Olipa kerrasaan mainio ja hyvin tiivistetty esitys!
Olisipa itselläni ollut 30 vuotta sitten mahdollisuus saada osallistua vastaavaan esitykseen!
Katilla on myös erittäin intensiivinen ja inspiroiva esitystyyli.


Veli-Matti V.

Ihan ok. Tosin oikeat caset janiiden purkaminen syventäisi asiaa.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.