Suunnittele ja toteuta ohjelmistorobotiikka-projekti

Oppituntien lukumäärä:
9
Koulutuksen kokonaiskesto:
49 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Ota haltuun RPA-projektin suunnittelun ja käyttöönoton vaiheet!

Ohjelmistorobotiikka (RPA) tehostaa prosesseja ja vähentää asiantuntijoiden rutiinityötä. Onnistunut lopputulos vaatii tehokkaan RPA-projektin johtamisen ja teknologian käyttöönoton. 

Poimi tästä koulutuksesta vinkit RPA-projektiin, jossa tavoite ja parhaat käytännöt on kirkastettu heti alusta alkaen. Tässä koulutuksessa opit muun muassa: 

  • miten RPA-projektin toteutus kannattaa suunnitella 
  • kuinka RPA-projekti toteutetaan – parhaat ratkaisut 
  • miten RPA-projektin ratkaisu otetaan käyttöön yrityksessä 

Kouluttaja Markus Pulliainen on aikaisemmin toiminut globaalin RPA-tiimin operatiivisena johtajana asiakkaalla. Tässä koulutuksessa hän tekee kokonaisvaltaisen katsauksen RPA-projektin läpivientiin, aina suunnittelusta käyttöönottoon. 

Koulutus sopii erityisesti liiketoimintajohdolle, talouden asiantuntijoille, aloittelevalle RPA-kehittäjälle tai -projektipäälliköille sekä teknologiasta vastaaville asiantuntijoille. 

Koulutuksen sisältö

Ohjelmistorobotiikan määritelmä ja hyödyt
Ohjelmistorobotiikka-projekti käytännössä
Ohjelmistorobotiikka-projektin johtaminen
Koulutuksen kokonaiskesto
49 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Markus Pulliainen

Markus Pulliainen

Data Advisor, Aureolis Oy

Markus on tiedolla johtamisen asiantuntija, jolla on monipuolinen kokemus organisaatioiden tietopääoman hyödyntämisen alueelta.     Markuksella on laaja lue lisääkokemus ICT-järjestelmiin kehittämisestä, hallinnan ja ylläpidon tehtävistä sekä myynnin tukitehtävistä. Lisäksi hänellä on kokemusta IoT- ja RPA-alueen kehitystehtävistä sekä pilvipalveluista. Opintojen kautta hänellä on osaamista myös palveluliiketoiminnan liiketoimintamallien kehittämisestä sekä ICT-juridiikan alueelta.      Markus näkee RPA:ssa mahdollisuuden kehittää olemassa olevia yritysten IT-alustoja sekä liiketoimintaa. Lisäksi RPA:n avulla voidaan luoda kokonaan uutta liiketoimintaa sekä mahdollisuudet kilpailla parhailla mahdollisilla työkaluilla digitaalisilla markkinoilla.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Markus Pulliainen

Koulutuksen arviot

100 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.