Surevan tukeminen työelämässä

Kouluttajana toimii  Tiina-Emilia Kaunisto

Sureminen yhdistetään usein läheisen, kuten perheenjäsenen kuolemaan. Surulla on kuitenkin muitakin ilmenemismuotoja – joista jokin koskettaa jokaista meistä aina alaisista ylimpään johtoon jossain vaiheessa työuraa. Koko kuvaus

Kokonaispituus

54 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Hei sinä kollega, tiiminvetäjä tai johtaja - mitä tekisit tilanteessa, kun tiimin jäsentä kohtaa suuri suru? Järkyttäviin uutisiin on vaikea suhtautua milloin tahansa. Erityisen vaikealta se voi kuitenkin tuntua osana työelämää - mikä on liian tungettelevaa, pitäisikö asiasta puhua ja miten laaditaan suunnitelma työyhteisön jäsenen tukemiseksi?  

Miten tukea läheisensä menettänyttä työyhteisössä? Miten perheiden monimuotoisuus vaikuttaa suruun? Mitä on äänioikeudeton suru työelämässä?  
Tästä koulutuksesta saat: 

  • Apua surevan kollegan tai työntekijän kohtaamiseen 
  • Tietoa siitä, kuinka laaditaan suunnitelma työyhteisön jäsenen tukemiseksi 
  • Tietoa siitä, mitkä ovat yleisiä työikäisiä koskettavia kriisejä 

Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille. Erityisesti sisältö hyödyttää henkilöstön tai johtamisen parissa työskenteleviä.  

Opas löytyy osoitteesta: monimuotoisetperheet.fi/tyoelama

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tiina-Emilia Kaunisto

Työelämän erityisasiantuntija, Monimuotoiset perheet -verkosto

Tiina-Emilia Kaunisto on työelämän erityisasiantuntija Monimuotoiset perheet -verkostosta. Tiina-Emilia muistuttaa työkseen työelämää siitä, etteivät kaikki perhetilanteet mahdu samaan lokeroon. Verkoston edustamat perheryhmät ovat tavalla tai toisella rakenteellisesti erilaisia kuin se perhe, jota usein ajattelemme ”tavallisena” perheenä.  

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.