Surevan tukeminen työelämässä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Sureminen yhdistetään usein läheisen, kuten perheenjäsenen kuolemaan. Surulla on kuitenkin muitakin ilmenemismuotoja – joista jokin koskettaa jokaista meistä aina alaisista ylimpään johtoon jossain vaiheessa työuraa.

Hei sinä kollega, tiiminvetäjä tai johtaja - mitä tekisit tilanteessa, kun tiimin jäsentä kohtaa suuri suru? Järkyttäviin uutisiin on vaikea suhtautua milloin tahansa. Erityisen vaikealta se voi kuitenkin tuntua osana työelämää - mikä on liian tungettelevaa, pitäisikö asiasta puhua ja miten laaditaan suunnitelma työyhteisön jäsenen tukemiseksi?  

Miten tukea läheisensä menettänyttä työyhteisössä? Miten perheiden monimuotoisuus vaikuttaa suruun? Mitä on äänioikeudeton suru työelämässä?  
Tästä koulutuksesta saat: 

  • Apua surevan kollegan tai työntekijän kohtaamiseen 
  • Tietoa siitä, kuinka laaditaan suunnitelma työyhteisön jäsenen tukemiseksi 
  • Tietoa siitä, mitkä ovat yleisiä työikäisiä koskettavia kriisejä 

Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille. Erityisesti sisältö hyödyttää henkilöstön tai johtamisen parissa työskenteleviä.  

Opas löytyy osoitteesta: monimuotoisetperheet.fi/tyoelama

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Tiina-Emilia Kaunisto

Tiina-Emilia Kaunisto

Työelämän erityisasiantuntija, Monimuotoiset perheet -verkosto

Tiina-Emilia Kaunisto on työelämän erityisasiantuntija Monimuotoiset perheet -verkostosta. Tiina-Emilia muistuttaa työkseen työelämää siitä, etteivät lue lisääkaikki perhetilanteet mahdu samaan lokeroon. Verkoston edustamat perheryhmät ovat tavalla tai toisella rakenteellisesti erilaisia kuin se perhe, jota usein ajattelemme ”tavallisena” perheenä.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Tiina-Emilia Kaunisto

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
54 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö