Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Kouluttajana toimii  Otto Lindholm

Milloin henkilön suostumus tarvitaan ja miten suostumus käytännössä toteutetaan?

Kokonaispituus

23 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Henkilötietojen käsittelyyn tarvitaan lähes aina sen henkilön suostumus, kenen tietoja ollaan käsittelemässä.  

Koulutuksen tarkoituksena on suorittaa tiivis katsaus mm. siihen: 

  • mitä suostumus tarkoittaa henkilötietojen käsittelyssä 
  • minkälainen GPDR:n vaatima pätevä suostumus on 
  • milloin suostumusta yhtäältä tulee ja toisaalta ei ole tarpeen käyttää henkilötietojen käsittelyperusteena 

Koulutus sopii kaikille, jotka käsittelevät henkilötietoja työssään tai ovat kiinnostuneita tietoturvan ylläpitämisestä ja sen parantamisesta työpaikalla. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Otto Lindholm

Teknologiajuristi, asianajaja

Otto Lindholm on kokenut teknologia- ja datajuristia sekä asianajaja, joka on toiminut urallaan asianajajan tehtäviensä lisäksi myös yritysjuristina sekä isossa pörssiyhtiössä Cargotecilla että pienemmässä kotimaisessa yhtiössä Fonectalla. Työssään Otto on toiminut juridisena neuvonantajana globaaleissa teknologiahankkeissa, datapohjaisten liiketoimintojen kehittämisessä, yrityskaupoissa sekä näistä aiheutuneiden ongelmien ja riitojen ratkaisutilanteissa. 

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.