Stressi ja kuormitus digi- ja hybridityön johtamisessa

Kouluttajana toimii  Tuuli Kirsikka Pirttiaho

Sopii kuunteluun

Stressi ja kuormitus ovat ikiaikaisia ilmiöitä. Hybridityö on kuitenkin omiaan lisäämään uusia haasteita stressinhallinnalle, joten tämä koulutus auttaa sinua ottamaan haltuun stressin uudetkin ulottuvuudet! Koko kuvaus

Kokonaispituus

33 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Digi, hybridi, etäyhteys, Teams, kuuluuko, näkyykö, haloo?  

Stressi ja kuormitus ovat ikiaikaisia ilmiöitä, mutta hybridityö on tuonut niihin uusia nyansseja. Miltä näyttää teknostressi, kuinka se taltutetaan ja tunnistetaan? Milloin olet viimeksi tarkastellut omia stressireaktioitasi, ja miten voit muovata työelämääsi itsellesi sopivampaan ja stressittömämpään muottiin? 

Katso tämä koulutus, ja tunnista oma suhteesi stressiin. Yliaktivoiko vai aliaktivoiko stressi, lamaannutko, vai virittäydytkö kireämmälle kuin viulunkieli? Tieto stressin puolista ja vaikutuksista on 2020 –luvun kansalaistaito! 

Tämän koulutuksen avulla... 

  • Otat haltuun stressin uuden ajan 
  • Opit tunnistamaan oman suhteesi stressiin 
  • Opit tunnistamaan vaaran paikkoja tiimissäsi 

Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, jotka haluavat parantaa työelämänsä laatua. Tiiminvetäjät ja esihenkilöt löytävät koulutuksesta myös johtamiseen sovellettavia oppeja.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tuuli Kirsikka Pirttiaho

Head Coach, CEO, CPCC, PCC, PQ, Thewind Oy

Tuuli Kirsikka Pirttiaho on valmentaja (CPCC, PCC, PQ Coach), konsultti, johtamisen ja viestinnän asiantuntija sekä yrittäjä. Valmentajana hän  ukee ihmisten itsetuntemuksen, voimavarojen, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ja potentiaalin vahvistumista. Pirttiaho ajattelee, että hänen tehtävänään on nostaa ihmistä, ja kehittää businesta samassa yhtälössä. Pirttiaholla on yli 30 vuoden kokemus mm. liiketoiminnan kehittämisestä, palvelumuotoilusta ja valmennuksesta sekä hallitustyöskentelystä eri toimialoilla ja eri kokoisissa yrityksissä start-upeista suuryrityksiin. Pirttiaho toimi pitkään myös yrittäjyyden edistämisen ja kehittämisen tehtävissä Suomen Yrittäjien aluejärjestön toimitusjohtajana.  Pirttiahon motto on: Lift People and Business. 

Koulutuksen arviot

85 %

4 tyytyväisyys
2x
1x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.