Stilisoi sotkuinen esitys tehokkaasti

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Pauliina Ullner Di Pietrantonio

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
16 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kuinka teet esityskalvoista helposti silmäiltäviä ja ilmavia?

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Visuaalinen viestintä

Oletko juuri saanut siistittäväksesi esityksen, joka on kuin pommin jäljiltä? Sinulla ei välttämättä ole aikaa tai valtuutusta miettiä koko esitystä alusta uusiksi, tarinasta visualisointeihin, mutta sinun täytyy saada esitys sellaiseen kuntoon, että sen kehtaa esittää yleisölle. Tästä koulutuksesta saat lyhyesti ja ytimekkäästi ohjeet sotkuisten kalvojen siistimiseen tehokkaasti. 

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät, kuinka: 

  • hahmottaa rajat ja pysyä niiden sisällä 
  • selkiyttää sisältöä yleisösi avuksi 
  • tuoda tehokkuutta siistimiseen jatkossakin 

Koulutus sopii kaikille, jotka viimeistelevät omia tai toisten luomia esityksiä. 

Koulutuksen sisältö

Näin stilisoit sotkuisen esityksen
Koulutuksen kokonaiskesto
16 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Pauliina Ullner Di Pietrantonio

Pauliina Ullner Di Pietrantonio

esityssuunnittelija, Ullner Creative

Pauliina Ullner Di Pietrantonio on esityssuunnittelija, joka auttaa niin isoja kuin pieniä yrityksiä luomaan vaikuttavia lue lisääesityksiä sekä yrityksen sisäisiin että ulkoisiin esitystilanteisiin. Hän auttaa luomaan esitykselle rakenteen, muotoilemaan sisällöt, visualisoimaan konseptit ja viimeistelemään esityksen kaikin puolin eheäksi ja brändin mukaiseksi kokonaisuudeksi. Pauliina sparraa markkinointi- ja myyntijohtoa haastaen pinttyneet tavat, jotta luodut esitykset ovat myyviä ja auttavat saavuttamaan tavoitteet, joihin niillä pyritään.    Pauliinalla on yli kymmenen vuoden kokemus yritykseltä yritykselle myynnistä ja siten tuntee erilaiset esitystilanteet ja tarpeet, joita esityksiin liittyy. Hän on toteuttanut yli 40 esitysdesignprojektia ja kouluttanut yli 350 henkilöä esitysten luonnista. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Pauliina Ullner Di Pietrantonio

Koulutuksen arviot

80 %

7 tyytyväisyys
2x
3x
2x
0x
0x

Lia S.

Napakka!

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.