Sosiaalisen hakkeroinnin tunnistaminen

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tunnista verkon vaaratilanteet ja suojaudu sosiaaliselta manipuloinnilta!

Opi seuraavia taitoja

Tietojenkalastelu, haittaohjelmasähköpostit, tilauspetokset, sijoitushuijaukset - valtaosa kyberhyökkäyksistä tapahtuu tänä päivänä näppäimistön ja tuolin välissä tapahtuvaa järjestelmää manipuloimalla. Vain tieto hyökkäystavoista suojaa käyttäjää verkon petoksilta ja vaaroilta.  

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Saat ajantasaisen käsityksen verkon manipulaatiokeinoista ja miten huijausmenetelmät toimivat 
  2. Osaat tunnistaa vaaran paikat ja tunnistaa tilanteet, jossa sinua yritetään huijata 
  3. Suojelet organisaatiotasi sekä itseäsi petosvahingoilta. 

Koulutus sopii sinulle, joka haluat oppia suojautumaan verkon vaaratilanteilta ja toimimaan oikein huijaustilanteissa. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Antti Kurittu

Antti Kurittu

Tiiminvetäjä, Nixu Oyj

Antti Kurittu on Nixun vakavien tietoturvaloukkaustapausten tutkintatiimin vetäjä, entinen tietotekniikkarikostutkija ja Kyberturvallisuuskeskuksen lue lisääpäivystäjä. Antti on tehnyt töitä kyberturvallisuuden eri osa-alueiden kanssa lähes kymmenen vuotta viranomaisena sekä liike-elämän palveluksessa. Ennen kyberturvallisuustehtäviin keskittymistä Antti työskenteli lähes 10 vuotta fyysisen turvallisuuden tehtävissä sekä järjestyksenvalvojana että poliisina.  Antti pyrkii työllään turvaamaan suomalaista yhteiskuntaa ja liike-elämää auttamalla yrityksiä toipumaan kyberhyökkäyksistä ja estämään niitä ennalta. Nixulla Antti johtaa kymmenen hengen asiantuntijaryhmää, joka koostuu alansa teknisistä huippuosaajista. Kouluttaminen ja tietoisuuden lisääminen on Antille lähellä sydäntä, sillä vain tunnistetut riskit voidaan torjua. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Antti Kurittu

Koulutuksen arviot

91 %

9 tyytyväisyys
6x
2x
1x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
9
Koulutuksen kokonaiskesto:
44 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö