Sosiaalinen myynti ja henkilöbrändäys

Kouluttajana toimii  Oona Kankkunen

Asiakkaat ovat on nykyään itsenäisiä ostajia. He käyttävät enemmän aikaa verkossa ja sosiaalisissa kanavissa tiedon etsimiseen, kuin myyjien tapaamiseen. He ovat kriittisempiä oman ajan antamisestaan ja jopa 90% B2B päättäjistä ei halua ”kylmäsoittoja". Koko kuvaus

284,00 € sisältää ALV:n

Kokonaispituus

1:08 h

Oppituntien lukumäärä

10

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Tämä näkyy myynnin haasteena tavoittaa asiakas sekä voittaa asiakas puolelleen. Jos et ole vielä sisäistänyt sosiaalista myyntiä omaan tekemiseesi myynnissä tai asiantuntijana, todennäköisesti menetät liiketoimintaa kilpailijoillesi etkä maksimoi myyntimahdollisuuksiasi. 

Tämän koulutuksen jälkeen tilanne on toinen; opit moderniksi huippumyyjäksi, joka vaikuttaa ja vakuuttaa asiakkaan jo ennen ensimmäistä kohtaamista. 
 

Katso koulutus niin... 

  • Tiedät, miten jalkauttaa sosiaaliset kanavat osaksi myynnin prosessiasi 
  • Tiedät millä keinoilla voit kasvattaa myyntimahdollisuuksia ja saada liidejä 

  • Opit miten aloitat rakentamaan mielenkiintoista asiantuntijabrändiä 

  • Opit rakentamaan luottamusta ja herättämään kohderyhmäsi mielenkiinnon sosiaalisissa kanavissa 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Oona Kankkunen

Kasvuvalmentaja, social selling- ja myyntivalmentaja, yrittäjä ja ceo

Oona Kankkunen on social sellingin ammattilainen, kasvuvalmentaja ja myynnin ja markkinoinnin yhdistäjä. Kankkunen kouluttaa innostavasti verkostoitumisesta, yhteisöjen lue lisäärakentamisesta ja henkilöbrändäyksestä - liikevaihdon kasvattamista unohtamatta. 

Koulutuksen arviot

89 %

11 tyytyväisyys
6x
4x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Ann-Mari T.

Asiaa. Ei ihan suoraan sovellettavissa omaan toimialaan, joten osittain koin koulutuksen pitkänä settinä.


Satu K.

Ajankohtaisia, hyviä näkökulmia henkilöbrändäyksestä ja myynnistä

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.