Sosiaalinen myynti ja henkilöbrändäys

Mitä opit tässä koulutuksessa

Asiakkaat ovat on nykyään itsenäisiä ostajia. He käyttävät enemmän aikaa verkossa ja sosiaalisissa kanavissa tiedon etsimiseen, kuin myyjien tapaamiseen. He ovat kriittisempiä oman ajan antamisestaan ja jopa 90% B2B päättäjistä ei halua ”kylmäsoittoja".

Tämä näkyy myynnin haasteena tavoittaa asiakas sekä voittaa asiakas puolelleen. Jos et ole vielä sisäistänyt sosiaalista myyntiä omaan tekemiseesi myynnissä tai asiantuntijana, todennäköisesti menetät liiketoimintaa kilpailijoillesi etkä maksimoi myyntimahdollisuuksiasi. 

Tämän koulutuksen jälkeen tilanne on toinen; opit moderniksi huippumyyjäksi, joka vaikuttaa ja vakuuttaa asiakkaan jo ennen ensimmäistä kohtaamista. 
 

Katso koulutus niin... 

  • Tiedät, miten jalkauttaa sosiaaliset kanavat osaksi myynnin prosessiasi 
  • Tiedät millä keinoilla voit kasvattaa myyntimahdollisuuksia ja saada liidejä 

  • Opit miten aloitat rakentamaan mielenkiintoista asiantuntijabrändiä 

  • Opit rakentamaan luottamusta ja herättämään kohderyhmäsi mielenkiinnon sosiaalisissa kanavissa 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Oona Kankkunen

Oona Kankkunen

Kasvuvalmentaja, Social Selling- ja myyntivalmentaja, Yrittäjä ja CEO

Oona Kankkunen on social sellingin ammattilainen, kasvuvalmentaja ja myynnin ja markkinoinnin yhdistäjä. Kankkunen kouluttaa innostavasti verkostoitumisesta, yhteisöjen lue lisäärakentamisesta ja henkilöbrändäyksestä - liikevaihdon kasvattamista unohtamatta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Oona Kankkunen

Koulutuksen arviot

89 %

9 tyytyväisyys
5x
3x
1x
0x
0x

Ann-Mari T.

Asiaa. Ei ihan suoraan sovellettavissa omaan toimialaan, joten osittain koin koulutuksen pitkänä settinä.


Satu K.

Ajankohtaisia, hyviä näkökulmia henkilöbrändäyksestä ja myynnistä

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
1:08 h

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö