Sopimusrikkomusten seuraamukset

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
1:00 h

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Ymmärrä, mihin sopimuskohtiin kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota, mitä sopimusten rikkomisesta voi seurata ja miten voit välttää sopimuksen päättämiseen liittyviä vastuita.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Sopimukset Sopimusrikkomukset Sopimusoikeus

Sopimusten tulkinnan lisäksi on tärkeä ymmärtää perusasiat sopimusrikkomuksista ja niiden seuraamuksista. Seuraamukset voivat olla pienistä sanavalinnoista kiinni, joten sanavalintojen erot ja merkitykset on tärkeää ymmärtää. Tässä koulutuksessa opit mihin asioihin sopimusta lukiessa tulisi kiinnittää huomiota, kuulet viivästyssakko- ja vahingonkorvausehdoista sekä opit, miten voit välttää sopimuksen päättämiseen liittyviä vastuita. 

Koulutuksen katsottuasi ymmärrät: 

  1. Mihin sopimuskohtiin kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota 
  2. Mitä sopimuksen rikkomisesta voi seurata 
  3. Minkälaisia keinoja sopimus ja sopimusoikeus tarjoavat puuttua sopimusrikkomuksiin 
  4. Miten voi välttää sopimuksen päättämiseen liittyviä vastuita 

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat työssään tekemisissä sopimusten kanssa ja haluavat ymmärtää paremmin sopimusrikkomuksia ja niiden seuraamuksia. 

Koulutuksen sisältö

Sopimusrikkomusten seuraamukset
Koulutuksen kokonaiskesto
1:00 h
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Kaisa Fahllund

Kaisa Fahllund

Partner, Berggren Oy

Kaisa Fahllund johtaa Berggren Oy:ssä Legal, Brands & Designs -liiketoimintoja. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus erilaisten sopimusten laatimisesta ja lue lisääneuvottelemisesta sekä sopimusriidoista.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Kaisa Fahllund

Koulutuksen arviot

92 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
5 tyytyväisyys
3x
2x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.