Sopimukset ja tietosuoja: Mitä ne ovat ja mistä pitää sopia?

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten tietosuoja tulisi ottaa huomioon sopimustoiminnassa ja mitkä ovat keskeisimmät sopimuslausekkeet?

Henkilötietojen käsittely on yhä yleisemmin keskeinen osa erilaisissa sopimussuhteissa toteutettavaa yhteistyötä. Koulutuksen tarkoituksena on luoda yleiskatsaus erilaisiin sopimustyyppeihin, joita tietosuojalainsäädännön soveltamisesta seuraa.  

Koulutus vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin: 

  • Miten tietosuojalainsäädäntö suhtautuu erilaisiin sopimuksiin?  
  • Miten tietosuoja tulisi sopimuksissa huomioida?  
  • Entä milloin tietosuojasääntely edellyttää sopimukselta tietynlaista sisältöä? 

Koulutuksen tarkoituksena on tarjota sopimusten laatimisen ja neuvottelemisen parissa työskenteleville selkeät ohjeet ja suuntaviivat sille, miten eri tilanteissa tulisi toimia. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Otto Lindholm

Otto Lindholm

Teknologiajuristi, asianajaja

Otto Lindholm on kokenut teknologia- ja datajuristia sekä asianajaja, joka on toiminut urallaan asianajajan tehtäviensä lisäksi myös yritysjuristina sekä isossa lue lisääpörssiyhtiössä Cargotecilla että pienemmässä kotimaisessa yhtiössä Fonectalla. Työssään Otto on toiminut juridisena neuvonantajana globaaleissa teknologiahankkeissa, datapohjaisten liiketoimintojen kehittämisessä, yrityskaupoissa sekä näistä aiheutuneiden ongelmien ja riitojen ratkaisutilanteissa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Otto Lindholm

Koulutuksen arviot

80 %

1 tyytyväisyys
0x
1x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
44 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö