Social selling

Kouluttajana toimii  Samuli Salonen

Sopii kuunteluun

Social selling – mitä se on, toimiiko se todella ja kuinka pääsen alkuun?

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

16 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Ostajat siirtyvät sosiaalisen median kanaviin, joten myyjänä myös sinun on tärkeää olla läsnä sosiaalisessa mediassa. Suomessa on jo yli miljoona LinkedIn-käyttäjää ja todennäköisesti suuri osa sinunkin asiakkaistasi löytyy sieltä. Myös yhä useampi päättäjä hyödyntää LinkedIniä ostoprosessissaan.

Miksi katsoa koulutus? 

  • Ymmärrät, miten ostaminen on muuttunut ja minkä takia sinun tulisi olla aktiivinen LinkedInissä 
  • Ymmärrät, mitä kaikkea social selling on ja miten voit hyödyntää sitä osana myyntityötä 
  • Saat käytännön vinkkejä, mitä voit tehdä eri tavalla LinkedInissä heti tästä päivästä lähtien! 
Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Samuli Salonen

Samuli Salonen

LinkedIn- & myyntivalmentaja

Samuli Salonen on puhuja, myyjä ja LinkedIn-vaikuttaja yli 10 000 seuraajalla. Samuli hyödyntää LinkedIniä myynnissä työssään Advance B2B:llä lue lisääsekä valmentaa ihmisiä LinkedInin hyödyntämisessä myynnissä ja työnhaussa. Samuli toimii myös asuntosijoittajana.

Kaikki kouluttajan koulutukset Samuli Salonen

Koulutuksen arviot

83 %

33 tyytyväisyys
14x
14x
3x
0x
2x

Inkamia A.

Selkeä ja ajatuksia avaava koulutus. Sain vastauksia kysymyksiin, joita en ehkä olisi osannut edes tehdä, mutta joita kuitenkin mietin.


Aki P.

Selkeä ja hyvin tiivistetty. Itselleni asia oli aika uusi ja aiheuttaa jatkoa ajatellen uusia toimintamalleja.


Pasi H.

Hyvä jump start.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.