Sisältösuunnitelman ABC

Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
25 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Ota haltuun sisältömarkkinoijan tärkeimmät työkalut ja onnistu sisältömarkkinoinnissa!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Sisällöntuotanto Sisältömarkkinointi

“Jotain pitäisi sinne blogiin ja Facebookiin postata, mutta mitä…” - kuulostaako tutulta? Suunnitelmallisuus on sisältömarkkinoinnissakin kaiken A ja O, ja siksi sisältösuunnitelma sekä julkaisukalenteri ovat sisältömarkkinoijan tärkeimmät työkalut. 

Miten sisältösuunnitelma rakennetaan? Miten varmistaa, että sisältöä tulee monipuolisesti, säännöllisesti ja jokaista eri kohderyhmää puhuttelevasti? Nappaa sisältömarkkinoinnin asiantuntijan Emilia Vanhatapion vinkit käyttöön! Koulutuksen materiaaleista löydät myös sisältösuunnitelmapohjan, jota voit hyödyntää oman sisältösuunnitelman laatimisessa. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Tiedät, mistä sisältösuunnitelmassa on kyse ja kuinka sellainen rakennetaan vaihe vaiheelta 
  2. Opit tuntemaan paremmin sisältömarkkinointia: miksi, kenelle, mitä ja miten? 
  3. Ymmärrät, miten konkreettinen julkaisukalenteri auttaa sinua jokapäiväisessä sisällöntuotannossa 

Koulutus sopii sinulle, joka olet mukana suunnittelemassa ja tuottamassa erilaisia sisältöjä yrityksen markkinoinnin ja viestinnän tueksi. 

Emilian aikaisemmissa koulutuksissa tutustutaan tuloksia tuovaan sisältömarkkinointiin sekä perehdytään asiakasta aidosti kiinnostavaan sisältöön, joille tämä koulutus toimii jatkumona.

Koulutuksen sisältö

Sisältösuunnitelma – miksi ja miten?
Sisältömarkkinointi – miksi, kenelle, mitä ja miten?
Yhteenveto ja kertauskysely

3:51


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
25 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Emilia Vanhatapio

Emilia Vanhatapio

Sisältömarkkinoinnin asiantuntija, Aava & Bang Oy

Emilia Vanhatapio työskentelee Aava & Bangilla sisältömarkkinoinnin asiantuntijana. Hän innostuu sykähdyttävistä sisällöistä ja timanttisista lue lisäätarinoista, jotka onnistuvat puhuttelemaan asiakkaita ja heidän asiakkaitaan juuri oikealla tavalla - olipa kyseessä sitten isompi kokonaisuus tai yksittäinen sisältö aina blogikirjoituksista somepäivityksiin.   Emilialla on monien vuosien kokemus erilaisten sisältöjen suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä. Jokapäiväisessä työssään hän vastaa useiden eri alojen yritysten sisältömarkkinoinnista sekä rakentaa asiakkailleen sisältö- ja markkinointisuunnitelmia. Emilia innostuu suuresti valmentamisesta ja onkin ollut jakamassa parhaita salaisuuksiaan vaikuttavien ja tuloksia tuovien sisältöjen tekemiseen useille markkinoinnin tekijöille ja yrityksille.

Kaikki kouluttajan koulutukset Emilia Vanhatapio

Koulutuksen arviot

100 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
3 tyytyväisyys
3x
0x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.