Sisältömarkkinoinnin trendikatsaus -vastauksia sisältömarkkinoinnin kysymyksiin juuri nyt

Kouluttajana toimii  Hanna Repo

Sisältömarkkinoinnista puheenollen: Miksi, mitä, miten ja minne juuri nyt?

Kokonaispituus

24 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Sisältömarkkinoinnin trendikatsaus kattaa eteesi tehokkaan sisältömarkkinoinnin salat. Miksi, mitä, miten ja minne juuri nyt.  Markkinoinnin kestotrendi sisältömarkkinointi on kasvanut jo vuosia ja muuttuu jatkuvasti. Olit sitten edelläkävijä tai perustekijä, tämä trendikatsaus auttaa sinua ja yritystäsi saamaan asiakkaat sisältöjenne pariin. Voit poimia juuri omalle yrityksellesi sopivat opit heti käyttöön. 

Koulutus on ajankohtainen, koska erilaisia sisältöjä on tarjolla niin paljon, että jokaisen pitää löytää oma tapansa erottua.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Hanna Repo

Sisältömarkkinointijohtaja, Alma Media, Alma Brand Studio

Toimin Alma Median sisältömarkkinointijohtajana ja vedän Alma Brand Studiota. Olen toiminut sisältömarkkinoinnin parissa 20 vuotta. Innostun edelleen, kun pääsen miettimään, miten yrityksessä oleva asiantuntemus ja osaaminen saadaan rakennettua oikeita kohderyhmiä kiinnostavaksi sisällöksi. Siis oikeasti kiinnostavaksi! Aikaisemmin olin vuosia taloustoimittajana, sieltä kumpuaa kiinnostus yritysten toimintaan ja kasvuun sekä silmiä avaaviin sisältöihin.

Koulutuksen arviot

65 %

4 tyytyväisyys
0x
2x
1x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.