Sisältömarkkinoinnin trendikatsaus -vastauksia sisältömarkkinoinnin kysymyksiin juuri nyt

Mitä opit tässä koulutuksessa

Sisältömarkkinoinnista puheenollen: Miksi, mitä, miten ja minne juuri nyt?

Opi seuraavia taitoja

Sisältömarkkinoinnin trendikatsaus kattaa eteesi tehokkaan sisältömarkkinoinnin salat. Miksi, mitä, miten ja minne juuri nyt.  Markkinoinnin kestotrendi sisältömarkkinointi on kasvanut jo vuosia ja muuttuu jatkuvasti. Olit sitten edelläkävijä tai perustekijä, tämä trendikatsaus auttaa sinua ja yritystäsi saamaan asiakkaat sisältöjenne pariin. Voit poimia juuri omalle yrityksellesi sopivat opit heti käyttöön. 

Koulutus on ajankohtainen, koska erilaisia sisältöjä on tarjolla niin paljon, että jokaisen pitää löytää oma tapansa erottua.

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Hanna Repo

Hanna Repo

Sisältömarkkinointijohtaja, Alma Media, Alma Brand Studio

Toimin Alma Median sisältömarkkinointijohtajana ja vedän Alma Brand Studiota. Olen toiminut sisältömarkkinoinnin parissa 20 vuotta. Innostun edelleen, kun pääsen lue lisäämiettimään, miten yrityksessä oleva asiantuntemus ja osaaminen saadaan rakennettua oikeita kohderyhmiä kiinnostavaksi sisällöksi. Siis oikeasti kiinnostavaksi! Aikaisemmin olin vuosia taloustoimittajana, sieltä kumpuaa kiinnostus yritysten toimintaan ja kasvuun sekä silmiä avaaviin sisältöihin.

Kaikki kouluttajan koulutukset Hanna Repo

Koulutuksen arviot

60 %

3 tyytyväisyys
0x
1x
1x
1x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
24 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö