Silta henkilöstökokemukseen

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
33 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miksi henkilöstökokemusta tulisi kehittää ja miten saavutetaan paras mahdollinen henkilöstökokemus?

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Muutosjohtaminen Työntekijäkokemus

Kokenut transformaatioasiantuntija Patrik Etelävuori kertoo, miten muodostetaan silta toivottuun henkilöstökokemukseen alkaen suunnittelusta ja päättyen muutoksen johtamiseen ja todeksi elämiseen yrityksen arjessa. Patrik haastaa kuulijaa myös pohtimaan, mikä on kustannus siitä, mikäli yritykset eivät panosta henkilöstökokemukseen. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Ymmärrät, mistä henkilöstökokemuksen yhtälö muodostuu 
  2. Tiedostat ja tunnistat muutoksen vaiheet 
  3. Ymmärrät, miten henkilöstökokemus mahdollistaa paremman asiakaskokemuksen 

Koulutuksen sisältö

Silta henkilöstökokemukseen
Koulutuksen kokonaiskesto
33 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Patrik Etelävuori

Patrik Etelävuori

Digital Transformation Lead

Patrik Etelävuori on ollut vastuussa monipuolisissa ja haastavissa transformaatiohankkeissa, joissa työntekijäkokemus, strategiset kulmakivet sekä yrityskulttuuri ovat olleet lue lisääohjaavia elementtejä. Tieto Keilalahti Campus, jonka myötä uudet työtavat sekä toimintaa tukeva työympäristö sekä digitaalinen kokemus implementoitiin, voidaan nostaa yhtenä näkyvimpänä muutoshankkeena, jota Patrik on vetänyt.     Patrik jakaa tietonsa, näkökulmansa ja kokemuksensa selkeästi ja herättää kuulijan tarkastelemaan toimitiloja, työntekijäkokemusta, yrityskulttuuria sekä tulevaisuuden työskentelytapoja uudesta näkökulmasta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Patrik Etelävuori

Koulutuksen arviot

40 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
1 tyytyväisyys
0x
0x
0x
1x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.