Myynnin asiantuntijan esiintymis- ja viestintätaidot

9 koulutusta 4t 16min

Myynneissä onnistuminen ei ole pelkästä hyvästä sisällöstä kiinni, vaan sinun täytyy myös esittää ja viestiä asiasi vakuuttavasti.

Joel Willans Katleena Kortesuo Petteri Niemi Tommi Lindholm Kati Keronen +2 muuta kouluttajaa

Seduo Yrityksille

Sertifikaatit ovat saatavilla opiskelijoille, joilla on opiskelulisenssi. Voit kirjautua sisään ja aloittaa sertifikaatin opiskelun mikäli sinulla on jo lisenssi.

Mitä sertifikaattiin sisältyy?

Sekä suulliset että kirjalliset viestintätaidot ovat yhä tärkeämpiä myyntityössä.

Vakuuttava myynti ei synny pelkästään hyvästä sisällöstä, vaan siihen vaikuttaa myös, miten esität ja viestit asian. Myynnin asiantuntijan esiintymis- ja viestintätaitojen kokonaisuus auttaa terävöittämään omaa viestintää myyntitilanteissa. 

Kirjoita, viesti ja esiinny vaikuttavasti, niin vakuutat asiakkaan ja varmistat kaupan 

Myynnin asiantuntijan esiintymis- ja viestintätaitojen -kokonaisuus käsittelee myynnissä tarvittavia viestintätaitoja monipuolisesti. Kokonaisuudessa syvennytään mm. esiintymiseen, julkiseen puhumiseen ja pitchaamiseen.   

Suorita Myynnin asiantuntijan esiintymis- ja viestintätaidot -sertifikaatti, ja opi: 

  • Kuinka vedetään voittava myyntipitch
  • Millaista on vakuuttava kehonkieli
  • Miten rakennetaan luottamusta vuorovaikutuksella

Koulutukset antavat vinkkejä myynnin asiantuntijalle, joka haluaa kasvattaa onnistumisprosenttiaan esiintymällä varmemmin - sekä kirjallisesti, että paikan päällä. Suoritettuaan opintokokonaisuuden opiskelija saa Alma Talentin myöntämän Myynnin asiantuntijan esiintymis- ja viestintätaidot -sertifikaatin.