Sateenkaariviestinnän perusteet

Hinta: maksuton

Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
30 min
Aloita maksuton koulutus
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mikä ihmeen sateenkaariviestintä? Katso tämä koulutus, ja opi kuinka yhdistää arvoviestintä bisnekseen.

Opi seuraavia taitoja

Inklusiivisuus on tänä päivänä tärkeä teema työelämässä. Sateenkaariviestintä on inklusiivista moninaisuusviestintää, jolla osallistetaan sekä kuluttajia ja työntekijöitä. Tässä koulutuksessa käydään läpi mm. mitä tarkoitetaan sateenkaariviestinnällä, miksi sateenkaariviestintää pitäisi ja kannattaa tehdä, ja miksi sateenkaariviestintää ei tehdä tarpeeksi. 

Tässä koulutuksessa opetellaan tärkeitä sateenkaaritermejä ja pohditaan sateenkaariviestinnän sudenkuoppia, sekä annetaan vinkkejä parempaan sateenkaariviestintään.  

Tämän koulutuksen jälkeen… 

  • Opit ymmärtämään sateenkaari-ihmisiä paitsi markkinoinnin kohderyhmänä, mutta myös työntekijänä ja kollegana 
  • Saat konkreettisia vinkkejä Pride-viestintään 
  • Tunnistat ajattelusi esteet koskien sateenkaariviestinnän toteuttamista 

Koulutus sopii erityisesti viestinnän ja markkinoinnin, sekä henkilöstöhallinnon asiantuntijoille, sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. 

Koulutuksen sisältö

Kaikki oppitunnit katsottavissa maksutta
Hannu Medina

Hannu Medina

Perustaja ja toimitusjohtaja, Medina Helsinki Communications Oy

Hannu Medina on sateenkaariviestinnän ja sateenkaarimatkailun asiantuntija ja kokemuskouluttaja. Hannu auttaa yrityksiä inklusiivisessa ja sateenkaariystävällisessä lue lisääviestinnässä. Medina auttaa yhdistämään arvoviestinnän ja bisneksen, sekä ulkoisen ja sisäisen viestinnän. Hannu innostuu jokaisesta toimenpiteestä, joka tekee yhteiskunnastamme entistä osallistavamman, yhdenvertaisemman ja empaattisemman. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Hannu Medina

Koulutuksen arviot

100 %

14 tyytyväisyys
14x
0x
0x
0x
0x

Tiina S.

Koulutus on sopivan lyhyt, selkeä ja informatiivinen.


Virpi S.

Ammattitaitoisen kouluttajan luoma monipuolinen ja tiivis paketti tärkeästä aiheesta. Tämä koulutus on hieno johdanto inklusiiviseen viestintään ja tarjosi uusia näkökulmia asiaan jo jonkin verran perehtyneellekin.


Susanna S.

Erinomainen. Tuli uutta tietoa!

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.