Sateenkaariviestinnän perusteet

Katsottavissa 1.10. asti

Kouluttajana toimii  Hannu Medina

Mikä ihmeen sateenkaariviestintä? Katso tämä koulutus, ja opi kuinka yhdistää arvoviestintä bisnekseen.

Kokonaispituus

30 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Inklusiivisuus on tänä päivänä tärkeä teema työelämässä. Sateenkaariviestintä on inklusiivista moninaisuusviestintää, jolla osallistetaan sekä kuluttajia ja työntekijöitä. Tässä koulutuksessa käydään läpi mm. mitä tarkoitetaan sateenkaariviestinnällä, miksi sateenkaariviestintää pitäisi ja kannattaa tehdä, ja miksi sateenkaariviestintää ei tehdä tarpeeksi. 

Tässä koulutuksessa opetellaan tärkeitä sateenkaaritermejä ja pohditaan sateenkaariviestinnän sudenkuoppia, sekä annetaan vinkkejä parempaan sateenkaariviestintään.  

Tämän koulutuksen jälkeen… 

  • Opit ymmärtämään sateenkaari-ihmisiä paitsi markkinoinnin kohderyhmänä, mutta myös työntekijänä ja kollegana 
  • Saat konkreettisia vinkkejä Pride-viestintään 
  • Tunnistat ajattelusi esteet koskien sateenkaariviestinnän toteuttamista 

Koulutus sopii erityisesti viestinnän ja markkinoinnin, sekä henkilöstöhallinnon asiantuntijoille, sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Hannu Medina

Perustaja ja toimitusjohtaja, Medina Helsinki Communications Oy

Hannu Medina on sateenkaariviestinnän ja sateenkaarimatkailun asiantuntija ja kokemuskouluttaja. Hannu auttaa yrityksiä inklusiivisessa ja sateenkaariystävällisessä viestinnässä. Medina auttaa yhdistämään arvoviestinnän ja bisneksen, sekä ulkoisen ja sisäisen viestinnän. Hannu innostuu jokaisesta toimenpiteestä, joka tekee yhteiskunnastamme entistä osallistavamman, yhdenvertaisemman ja empaattisemman. 

Koulutuksen arviot

98 %

21 tyytyväisyys
19x
2x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Satu Kankaansyrjä

Kiitos Hannu, tämä oli tosi hyvä. Selkeitä esimerkkejä ja puhuttiin avoimesti haasteista Suomessa. Nyt yritykset pinkkiposeeraamaan, aidosti ja oikeasti!


Heli L.

Asiallinen ja hyvä esiintyjä. Tietää asiansa eikä jaarittele turhia.


Rinna V.

Hyvä ja tiivis aloituspaketti.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.