Saavutettava keskustelu

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
14 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Saavutettava keskustelutilanne on hetki, jossa rakennetaan yhteisymmärrys keskustelijoiden välille. Kuulostaako hyvältä? Hyvä - hyppää mukaan koulutukseen!

Selkeä ja saavutettava keskustelutilanne ei tarkoita pelkästään selkeää artikulaatiota tai helppoja sanoja. Se pitää sisällään myös kohtaamisen, eleitä ja ilmeitä sekä vuorottelun sujuvuuden. Saavutettava keskustelutilanne on hetki, jossa rakennetaan yhteisymmärrys keskustelijoiden välille.  

Tämä koulutus… 

  • Sisältää konkreettisia ja käytännönläheisiä ohjeita ja -vinkkejä siitä, miten keskustelusta saadaan selkeä.  
  • Auttaa hahmottamaan keskustelutilanteen rakentamista.  
  • Antaa tukea erilaisten henkilöiden kanssa vuorovaikuttamiseen ja haastaviin vuorovaikutustilanteisiin.  

Koulutus sopii henkilöille, jotka kohtaavat työssään esim. tiimien jäseniä, asiakkaita tai muita henkilöitä, joiden äidinkieli ei ole suomi, ikäihmisiä, mielenterveys- ja päihdekuntoutujia jne.  

Koulutuksen sisältö

Selkeä & saavutettava
Koulutuksen kokonaiskesto
14 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Sanna-Leena Knuuttila

Sanna-Leena Knuuttila

FM, selkokielen kouluttaja, selkomukauttaja ja selkokirjailija.

FM, selkokielen kouluttaja, selkomukauttaja ja selkokirjailija Selkenee Sanna-Leena Knuuttila on koulutukseltaan filosofian maisteri, ja toimii tällä hetkellä lue lisääyrittäjänä. Knuutila on toiminut selkokielen parissa vuodesta 2016, ja on Selkokeskuksen kouluttama selkokielen asiantuntija. Knuutila on mukana myös Selkokeskuksen selkokielen kirjoittamisen ja kouluttamisen asiantuntijatiimeissä. Työkseen Knuutila kouluttaa eri työyhteisöjen työntekijöitä kirjoittamaan selkokieltä ja puhumaan selkokielellä. Tämän lisäksi hän selkomukauttaa eli kääntää yleiskielistä tekstiä selkokielelle yksityisille ja julkisille toimijoille silloin, kun tekstin kohderyhmänä ovat lukijat, jotka hyötyvät selkokielestä. Knuutila on myös selkokirjailija, joka kirjoittaa selkokielistä, aikuisille suunnattua kaunokirjallisuutta. Knuutilalta on julkaistu suomalaisen naisen sotahistoriaan pohjautuvat trilogia ja pian julkaistaan hänen ensimmäisen selkomukautuksensa Marko Hautalan kauhuteoksesta Pimeän arkkitehti. Sanataideohjaajana Knuutila opettaa luovaa kirjoittamista ja elämäkerrallista kirjoittamista muun muassa ala- ja yläkouluissa sekä kansalaisopistoissa. Hän on myös ohjannut sanataidepajoja ikäihmisten palvelukodeissa.

Kaikki kouluttajan koulutukset Sanna-Leena Knuuttila

Koulutuksen arviot

100 %

2 tyytyväisyys
2x
0x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.