Saako asiakaspalvelija sanoa, että nyt riittää?

Katsottavissa 1.10. asti

Kouluttajana toimii  Markku Tilli

Sopii kuunteluun

Saako asiakaspalvelija sanoa, että nyt riittää? Miten hankaliin asiakaspalvelutilanteisiin pitäisi suhtautua, ja miten niissä kannattaa toimia?

Kokonaispituus

28 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Asiakaspalvelutilanteet ovat yrityksen liiketoiminnan ja maineen kannalta elintärkeitä. Joskus ne voivat kuitenkin olla varsin haastavia, ja kuormittaa työntekijää tarpeettomasti samalla tuottaen asiakkaalle huonon kokemuksen.  

Tämä koulutus antaa vinkkejä: 

  • Miten toimia hankalien ja epäasiallisesti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa 
  • Miten siirtyä väittelystä dialogiin 
  • Miten arvioida sitä, milloin tilanteesta kannattaa vetäytyä 

Tämä koulutus sopii kaikille asiakasrajapinnassa työskenteleville, sekä asiakaspalvelutiimien vetäjille ja esihenkilöille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Markku Tilli

Yritysvalmentaja, Markku Tilli työohjaus & coaching Oy

Markku Tilli on voimavara- ja ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry) sekä johdon työnohjaaja & coach (Master CSLE®). Johtamisen ja vuorovaikutuksen lisäksi Tilli on erikoistunut työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen kysymyksiin. Tillillä on pitkä kokemus turvallisuus- ja sosiaalialan työkentästä, ja hänen mukaansa hyvinvoiva ja työn imua kokeva henkilöstö on menestyksen tae - haastavissakin tilanteissa.  

Koulutuksen arviot

72 %

5 tyytyväisyys
0x
3x
2x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.