Riittävän hyvä: Miten olla tarpeeksi työelämässä?

Kouluttajana toimii  Emilia Kujala

Keskinkertainen ei ehkä ole kehu työelämässä, mutta pitäisikö sen olla? Työelämä tehostuu jatkuvasti, ja yhä useampi kamppailee jaksamisen kanssa. Katso psykoterapeutin vinkit työssä jaksamiseen ja muutoskyvykkyyden vahvistamiseen. Koko kuvaus

Kokonaispituus

1:05 h

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Moni kokee, että työelämässä pärjätäkseen olisi nykyään oltava yli-ihminen. Tehokas, joustava, uudistuva ja jatkuvasti itseään kehittävä. Varsinkin uran alkuvaiheessa saatetaan kokea painetta olla uniikki, keskinkertainen tai ihan ok ei riitä. Samaan aikaan yhä useampi kamppailee työssä jaksamisen haasteiden kanssa ja vaatii itseltään täydellisyyttä.   

Koulutus antaa pohdittavaa ja konkreettisia työkaluja siihen, miten voisi toisinaan hellittää ja laskea rimaa. Pidemmän päälle työelämän muutoksessa nimittäin voivat hyvin ne, jotka pyrkivät täydellisen sijaan riittävän hyvään.  

Katso koulutus ja saa vinkkejä... 

  • Työelämän murroskohtiin  
  • Työssä jaksamiseen 
  • Itsemyötätunnon vahvistamiseen 

Koulutus sopii työssä jaksamista ja muutoskyvykkyyttä vahvistamaan monissa työuran vaiheissa. Siitä hyötyvät myös esihenkilöt, jotka haluavat ymmärtää alaistensa jaksamisen haasteita ja tukea niiden ratkaisemista yhdessä.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Emilia Kujala

Psykoterapeutti, sosiaalipsykologi (VTM), Mielellä hyvinvointi- ja koulutuspalvelut

Emilia Kujala on kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti, sosiaalipsykologi (VTM) ja tietokirjailija. Kujala kirjoittaa kirjojen lisäksi kolumneja Yle Uutisille ja tekee mielenterveyttä ja yhteiskuntaa käsittelevää Mielipäiväkirja-podcastia yhdessä Jenni Janakan kanssa. Yrittäjyys mahdollistaa sen, että Emilia saa tehdä työkseen kaikkea sitä, mistä hän syttyy ja kokee yhteiskunnallisesti tärkeäksi. Emilian viikot täyttyvät kouluttamisesta, puhekeikoista, kirjoittamisesta sekä somevaikuttamisesta. Emilia on ensisijaisesti ihminen ja sitten vasta asiantuntija. Emilia kokee ymmärrettävän tiedeviestinnän tekemisen velvollisuudekseen ja haluaa herättää avointa keskustelua myös vaikeista asioista.   

Koulutuksen arviot

77 %

6 tyytyväisyys
2x
2x
1x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.