Riittävän hyvä: Miten olla tarpeeksi työelämässä?

Mitä opit tässä koulutuksessa

Keskinkertainen ei ehkä ole kehu työelämässä, mutta pitäisikö sen olla? Työelämä tehostuu jatkuvasti, ja yhä useampi kamppailee jaksamisen kanssa. Katso psykoterapeutin vinkit työssä jaksamiseen ja muutoskyvykkyyden vahvistamiseen.

Opi seuraavia taitoja

Moni kokee, että työelämässä pärjätäkseen olisi nykyään oltava yli-ihminen. Tehokas, joustava, uudistuva ja jatkuvasti itseään kehittävä. Varsinkin uran alkuvaiheessa saatetaan kokea painetta olla uniikki, keskinkertainen tai ihan ok ei riitä. Samaan aikaan yhä useampi kamppailee työssä jaksamisen haasteiden kanssa ja vaatii itseltään täydellisyyttä.   

Koulutus antaa pohdittavaa ja konkreettisia työkaluja siihen, miten voisi toisinaan hellittää ja laskea rimaa. Pidemmän päälle työelämän muutoksessa nimittäin voivat hyvin ne, jotka pyrkivät täydellisen sijaan riittävän hyvään.  

Katso koulutus ja saa vinkkejä... 

  • Työelämän murroskohtiin  
  • Työssä jaksamiseen 
  • Itsemyötätunnon vahvistamiseen 

Koulutus sopii työssä jaksamista ja muutoskyvykkyyttä vahvistamaan monissa työuran vaiheissa. Siitä hyötyvät myös esihenkilöt, jotka haluavat ymmärtää alaistensa jaksamisen haasteita ja tukea niiden ratkaisemista yhdessä.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Emilia Kujala

Emilia Kujala

Psykoterapeutti, sosiaalipsykologi (VTM), Mielellä hyvinvointi- ja koulutuspalvelut

Emilia Kujala on kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti, sosiaalipsykologi (VTM) ja tietokirjailija. Kujala kirjoittaa kirjojen lisäksi kolumneja Yle Uutisille ja tekee lue lisäämielenterveyttä ja yhteiskuntaa käsittelevää Mielipäiväkirja-podcastia yhdessä Jenni Janakan kanssa. Yrittäjyys mahdollistaa sen, että Emilia saa tehdä työkseen kaikkea sitä, mistä hän syttyy ja kokee yhteiskunnallisesti tärkeäksi. Emilian viikot täyttyvät kouluttamisesta, puhekeikoista, kirjoittamisesta sekä somevaikuttamisesta. Emilia on ensisijaisesti ihminen ja sitten vasta asiantuntija. Emilia kokee ymmärrettävän tiedeviestinnän tekemisen velvollisuudekseen ja haluaa herättää avointa keskustelua myös vaikeista asioista.   

Kaikki kouluttajan koulutukset Emilia Kujala

Koulutuksen arviot

90 %

4 tyytyväisyys
2x
2x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
1:05 h

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö