Riidanratkaisuehdot sopimuksissa

Kouluttajana toimii  Tom Vapaavuori

Sopii kuunteluun

Miksi riidanratkaisuehdot ovat sopimuksissa tärkeitä? Mistä voidaan etukäteen sopia ja mitkä ovat riidanratkaisuvaihtoehdot?

Kokonaispituus

21 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Riidanratkaisuehto on olennainen osa mitä tahansa liikesopimusta. Se on usein ratkaiseva sen kannalta, voidaanko sopimus viime kädessä toimeenpanna osapuolten ollessa eri mieltä sen soveltamisesta tai toisen rikkoessa sopimusta. Opi tuntemaan ero käräjäoikeusmenettelyn ja toisaalta välimiesmenettelyn välillä ja muotoilemaan hyvä välityslauseke. Lisäksi käsitellään sovittelua ja toimenpiteitä, mitä tehdään asian riitaannuttua. 

Koulutus sopii kaikille, jotka solmivat liikesopimuksia. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tom Vapaavuori

Asianajaja, Bird & Bird Asianajotoimisto Oy

Asianajaja, varatuomari Tom Vapaavuori on erikoistunut riitojen ratkaisuun ja sopimusoikeuteen. Vapaavuori on 20 vuoden ajan perehtynyt syvällisesti liikesalaisuuksien suojaamiseen ja konsultoinut aiheesta lukuisia yrityksiä. Hän on myös hoitanut näihin liittyviä merkittävimpiä oikeusprosesseja tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyssä sekä toiminut riidoissa välimiehenä. Vapaavuori on lisäksi toiminut liikesalaisuuslakia valmistelleen työryhmän jäsenenä. 

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.