Resepti laadukkaaseen raportointiin

Mitä opit tässä koulutuksessa

Ajattele tarpeeksi laajasti!

Yritysten järjestelmissä on nykyisin todella paljon dataa, mutta sen hyödyntäminen jää kuitenkin usein puolitiehen. Raportointi vie kohtuuttomasti henkilötyöaikaa ja henkilöityy yksittäisiin henkilöihin. Lisäksi monissa organisaatioissa raportoinnin kanssa tuntuu olevan ongelmia.  

Tässä koulutuksessa kokenut, lukuisia asiakkaita sparrannut konsultti Petteri Paananen kertoo, mitkä tyypillisesti ovat raportoinnin kipupisteet, mihin tuhrautuu turhaa aikaa ja mistä elementeistä laadukas raportointi koostuu. Koulutus soveltuu kaikille yrityksen raportoinnin kanssa työskenteleville, jotka haluavat valjastaa raportoinnin palvelemaan paremmin päätöksentekoa sekä saada raportoinnista lisäarvoa.  

Miksi katsoa koulutus? 

  • Saat työkaluja raportoinnin nykytilan tunnistamiseen yrityksessä.
  • Saat konkreettisia perusteluita laadukkaan raportoinnin edistämiselle. 
  • Osaat tunnistaa aiheita, joihin kannattaa käyttää aikaa raportoinnin kehittämisprojekteissa. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Petteri Paananen

Petteri Paananen

Chief Digital Information Officer CDIO, Loihde Analytics

Petteri on 20 vuoden IT-uransa aikana toiminut monissa rooleissa IT-johdossa, kehitysjohtajana, tiedolla johtamisen sparraajana, visualisointikouluttajana, arkkitehtinä, lue lisääprojektipäällikkönä sekä tietovarasto- ja raportointikehittäjänä. Petteri on toiminut keskeisessä roolissa useissa suurien yritysten raportointiprojekteissa ja ollut määrittelemässä ja sparraamassa liiketoimintatiedon raportointia eri toimialojen organisaatioissa. Loihde Analyticsilla Petteri vastaa yrityksen sisäisestä raportoinnista. Petterillä on laaja kokemus johtavista visualisointivälineistä, QlikView ja Qlik Sense -välineistä häneltä löytyvät kaikki mahdolliset sertifikaatit.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Petteri Paananen

Koulutuksen arviot

60 %

2 tyytyväisyys
0x
0x
2x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
16 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö