Rekrytointimenetelmien valinta

Kouluttajana toimii  Petteri Tuomimaa

Sopii kuunteluun

Miten valitset haettavaan työtehtävään sopivat rekrytointimenetelmät? Entä miten tunnistat rekrytointiprosessin aikana heräävät ajatusvinoumat ja ennakkoluulot? Koko kuvaus

Kokonaispituus

1:10 h

Oppituntien lukumäärä

10

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Onnistunut rekrytointi ei ole pelkkää prosessipeliä - mutta oikein valitut menetelmät auttavat huomattavasti. Vuoden rekrytoijaksi 2019 valittu Petteri Tuomimaa avaa tässä koulutuksessa erilaisia rekrytointimenetelmiä hyötyineen. Läpikäydyt menetelmät ovat kaikki elävästä elämästä ja globaalilla tasolla ajankohtaisia koronapandemian jälkeisten muutosten jäljiltä. Muutokset ovat todennäköisesti pysyviä. Ovatko oman organisaatiosi rekrytointimenetelmät pysyneet muutoksen perässä? 

Opit koulutuksessa mm. seuraavista teemoista: 

  • “Perinteiset” rekrytointimenetelmät ja -aineistot 
  • “Epäviralliset” rekrytointimenetelmät - mitä muita keinoja on kuin haastattelu? 
  • Ajatusvinoumat ja ennakkoluulot rekrytoinneissa 
  • Menetelmien soveltaminen käytännössä 

Koulutus auttaa sinua rekrytoivana esihenkilönä tai henkilöstöhallinnon asiantuntijana kriittisesti arvioimaan nykyisen yhteisösi rekrytointimenetelmiä ja herättelee mahdollisuuksia uudenlaisten toimintatapojen syntymiselle. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Petteri Tuomimaa

Toimitusjohtaja, Tuomimaa Consulting Oy

Petteri Tuomimaa (BBA) on vuoden rekrytoijaksi vuonna 2019 valittu Woltin Talent Acquisition Partner, joka myös johtaa omaa konsultointiyritystään sivutoimisesti. Petterillä on kuusi vuotta kokemusta rekrytoinnista, joista neljä vuotta kansainvälisenä asiantuntijana rekrytoinnin saralla. Petteri on ollut mukana rakentamassa Nitorista Suomen parasta yritystä (Great Place to Workin mukaan) ja Remedyllä rekrytoimassa tiimiläisiä vuoden peliksikin (esim. IGN:n toimesta) valittuun Controlliin.

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.