Rekrytointimenetelmien valinta

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten valitset haettavaan työtehtävään sopivat rekrytointimenetelmät? Entä miten tunnistat rekrytointiprosessin aikana heräävät ajatusvinoumat ja ennakkoluulot?

Onnistunut rekrytointi ei ole pelkkää prosessipeliä - mutta oikein valitut menetelmät auttavat huomattavasti. Vuoden rekrytoijaksi 2019 valittu Petteri Tuomimaa avaa tässä koulutuksessa erilaisia rekrytointimenetelmiä hyötyineen. Läpikäydyt menetelmät ovat kaikki elävästä elämästä ja globaalilla tasolla ajankohtaisia koronapandemian jälkeisten muutosten jäljiltä. Muutokset ovat todennäköisesti pysyviä. Ovatko oman organisaatiosi rekrytointimenetelmät pysyneet muutoksen perässä? 

Opit koulutuksessa mm. seuraavista teemoista: 

  • “Perinteiset” rekrytointimenetelmät ja -aineistot 
  • “Epäviralliset” rekrytointimenetelmät - mitä muita keinoja on kuin haastattelu? 
  • Ajatusvinoumat ja ennakkoluulot rekrytoinneissa 
  • Menetelmien soveltaminen käytännössä 

Koulutus auttaa sinua rekrytoivana esihenkilönä tai henkilöstöhallinnon asiantuntijana kriittisesti arvioimaan nykyisen yhteisösi rekrytointimenetelmiä ja herättelee mahdollisuuksia uudenlaisten toimintatapojen syntymiselle. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Petteri Tuomimaa

Petteri Tuomimaa

Toimitusjohtaja, Tuomimaa Consulting Oy

Petteri Tuomimaa (BBA) on vuoden rekrytoijaksi vuonna 2019 valittu Woltin Talent Acquisition Partner, joka myös johtaa omaa konsultointiyritystään lue lisääsivutoimisesti. Petterillä on kuusi vuotta kokemusta rekrytoinnista, joista neljä vuotta kansainvälisenä asiantuntijana rekrytoinnin saralla. Petteri on ollut mukana rakentamassa Nitorista Suomen parasta yritystä (Great Place to Workin mukaan) ja Remedyllä rekrytoimassa tiimiläisiä vuoden peliksikin (esim. IGN:n toimesta) valittuun Controlliin.

Kaikki kouluttajan koulutukset Petteri Tuomimaa

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
1:10 h

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö