Rekrytointi juridiikan näkökulmasta

Kouluttajana toimii  Tapio Syrén

Tunne rekrytointiin liittyvät työnantajavelvoitteet ja opi tekemään laadukkaita rekrytointipäätöksiä!

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

24 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Rekrytointi on yksi tärkeimmistä esimiehen ja työnantajan tehtävistä niin liiketoiminnan sujuvuuden kuin työnantajavelvoitteiden toteutumisen näkökulmasta. Olennaista luonnollisesti on, että löydetään työhön ja työyhteisöön soveltuva henkilö, joka toisi lisäarvoa yritykselle.  

Työnantajavelvoitteiden näkökulmasta rekrytointiin sovelletaan työelämälainsäädäntöä ja työnantajan tulee ja odotetaan valitsevan ammattitaidon näkökulmasta paras hakija huomioiden. Rekrytointi-ilmoitusta tehtäessäkin on kiinnitettävä huomiota hakijalta edellytettäviin ominaisuuksiin. Itse valinnan osalta on toisaalta huomioitava mahdolliset muut paremmalla etusijalla olevat hakijat. Siksi rekrytointipäätöstä tehtäessä on kiinnitettävä huomiota omaa tiimiä laajempaan kokonaisuuteen. 

Tämä koulutus käy rekrytointiin liittyvät ydinkysymykset läpi konkreettisten esimerkkien avulla, jotta rekrytointivaiheessa osataan pysähtyä pohtimaan laadukkaan rekrytoinnin osa-alueita. Koulutus sopii rekrytoiville esimiehille, HR-ammattilaisille sekä muutoin asiasta kiinnostuneille.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Tapio Syrén

Tapio Syrén

Senior Corporate Counsel, Kesko Oyj

Tapio Syrén toimii Keskolla konsernin vanhempana työsuhdejuristina ja hänellä on laajaa käytännön kokemusta tuhansien tapausten kautta. lue lisääHän avustaa työnantajaa työsuhdeasioissa kokonaisvaltaisesti miettien myös juridisen vastauksen implementoimista käytännön johtamiseen, johon hän on saanut opit suoritettuaan MBA-opinnot Aalto EE:ssä. MBA tutkinnon pääaineena hänellä oli muutos- ja henkilöstöjohtaminen.     Tapio on työskennellyt työsuhdeasioiden parissa kymmenen vuotta ja kouluttaa laajasti asiasta eri sidosryhmissä. Hänen erityisenä osaamisena ovat uudelleenorganisoinnit sekä haastavien työsuhdetilanteiden johtaminen käytännön näkökulmasta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Tapio Syrén

Koulutuksen arviot

93 %

3 tyytyväisyys
2x
1x
0x
0x
0x

Emma K.

Tapio on älyttömän hyvä kertomaan asiat selkeästi!

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.