Reklamoijasta kantikseksi – näin vastaat vihaiselle asiakkaalle

Katsottavissa 1.3. asti

Kouluttajana toimii  Kati Keronen

Ota haastava tilanne haltuun ja käännä se voiton puolelle!

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

24 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Asiakastyössä hankalat tilanteet kulminoituvat usein yllättäen. Oma viestintä voi pelastaa kiukkuisen asiakkaan päivän, mutta se voi myös lisätä kierroksia – tahtomattamme. Miten tilanne otetaan haltuun ja käännetään mahdollisuudeksi syventää asiakassuhdetta?  

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Saat keinoja kohdata asiakas hankalassa tilanteessa ja opit viestimään asiakaslähtöisesti 
  2. Saat mallin, jolla johtaa tilanne onnistuneesti maaliin 
  3. Osaat luoda viestinnällä entistäkin parempaa asiakaskokemusta 

Koulutus soveltuu kaikille, jotka viestivät työssään asiakkaille kirjallisesti tai suullisesti. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Kouluttajat
Kati Keronen

Toimitusjohtaja & perustaja, valoria oy

Kati Keronen on sisältöstrategia-viitekehyksen suomalainen pioneeri ja palkittu tietokirjailija. Hän on pidetty kouluttaja ja sparraaja, joka löytää lue lisääolennaisen nopeasti ja innostaa ihmiset mukaan.  Sisältöjohtamisessa Kati uskoo kirkkaaseen suuntaan ja tavoitteelliseen, siilot ylittävään yhteistyöhön sekä siihen, että vähemmän on enemmän. Katin kokemusrepussa on koko suomalaisen yhteiskunnan kirjo julkishallinnosta järjestö-, B2B- ja B2C-liiketoimintaan. Kouluttajana hän on inspiroivaksi ja oivalluttavaksi kehuttu.  

Koulutuksen arviot

90 %

33 tyytyväisyys
18x
13x
2x
0x
0x

Anna P.

Hyviä käytännön vinkkejä!


Tuija M.

ok


Margit S.

Pieniä, selviä asioita, jotka pitäisi tietää mutta unohtuvat kun ollaan hankalassa tilanteessa. Hyvin ja selkeästi esitetty.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.