Ratkaisumyynnin mittaaminen

Mitä opit tässä koulutuksessa

Johda omaa myyntiäsi numeroilla ja saavuta tavoitteesi!

Ratkaisumyynnissä onnistuminen vaatii suunnitelmallisuutta ja jatkuvaa oman toiminnan mittaamista. Tavoitteisiin pääseminen vaatii yksinkertaista matematiikkaa, säännönmukaisuutta ja oman toiminnan johtamista. 

Tässä koulutuksessa opit, miten johdat ja suunnittelet omaa myyntiäsi niin, että pääset tavoitteeseesi.  Ymmärrät, miten muut näkevät sinut ja miten hyödynnät CRM-käyttöä menestyneesti. Koulutuksessa saat hyviä vinkkejä, miten kehität suunnitelmalliselle myyntityölle hyviä rutiineja ja pääset paremmin tavoitteisiin omaa työaikaa ja -tehtäviä mittaamalla. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Anthony Sundström

Anthony Sundström

Sales Manager, St1

Kaikki kouluttajan koulutukset Anthony Sundström

Koulutuksen arviot

67 %

3 tyytyväisyys
0x
2x
0x
1x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
46 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö