Ratkaisumyynnin mittaaminen

Kouluttajana toimii  Anthony Sundström

Johda omaa myyntiäsi numeroilla ja saavuta tavoitteesi!

Kokonaispituus

46 min

Oppituntien lukumäärä

10

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Ratkaisumyynnissä onnistuminen vaatii suunnitelmallisuutta ja jatkuvaa oman toiminnan mittaamista. Tavoitteisiin pääseminen vaatii yksinkertaista matematiikkaa, säännönmukaisuutta ja oman toiminnan johtamista. 

Tässä koulutuksessa opit, miten johdat ja suunnittelet omaa myyntiäsi niin, että pääset tavoitteeseesi.  Ymmärrät, miten muut näkevät sinut ja miten hyödynnät CRM-käyttöä menestyneesti. Koulutuksessa saat hyviä vinkkejä, miten kehität suunnitelmalliselle myyntityölle hyviä rutiineja ja pääset paremmin tavoitteisiin omaa työaikaa ja -tehtäviä mittaamalla. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Anthony Sundström

Sales Manager, St1

Koulutuksen arviot

67 %

3 tyytyväisyys
0x
2x
0x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.