Raportoinnin uudet tuulet – kohti modernia raportointia

Katsottavissa 1.4. asti

Kouluttajana toimii  Petteri Paananen

Opi hyödyntämään parempia raportointiratkaisuja!

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

50 min

Oppituntien lukumäärä

11

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Perinteisesti raportit sisältävät paljon taulukoita, piirakoita ja palkkeja, ja raportointia tehdään pistemäisesti tiettyä yksittäistä tarvetta varten. Tämä koulutus antaa uudenlaisia näkökulmia raportoinnin monipuoliseen suunnitteluun ja hyödyntämiseen. Koulutuksessa perehdytään siihen, mitä moderni raportointi on, mitä raportoinnilla voi tehdä ja mitä sillä pitäisi tehdä. Koulutuksessa tutustutaan mm. uusiin visualisointimenetelmiin sekä perehdytään organisaation tiedon hyödyntämisen maturiteettiin raportoinnin näkökulmasta. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi esimerkkejä hyvistä ja huonoista raportointiratkaisuista. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Saat näkökulmia tiedon visualisointiin. 
  2. Tunnistat, mitä vapauksia raportoinnissa voi ja ei voi ottaa. 
  3. Opit, miten raportoinnissa voidaan ja täytyy hyödyntää tiedon eri tasoja 
  4. Opit arvioimaan yrityksen maturiteettia raportoinnissa. 
  5. Saat vinkkejä, mistä päästä raportoinnista kannattaa lähteä liikkeelle ja mistä ei. 

Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat saada raportoinnista enemmän lisäarvoa käytännön työelämään.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Petteri Paananen

Petteri Paananen

Chief Digital Information Officer CDIO, Loihde Analytics

Petteri on 20 vuoden IT-uransa aikana toiminut monissa rooleissa IT-johdossa, kehitysjohtajana, tiedolla johtamisen sparraajana, visualisointikouluttajana, arkkitehtinä, lue lisääprojektipäällikkönä sekä tietovarasto- ja raportointikehittäjänä. Petteri on toiminut keskeisessä roolissa useissa suurien yritysten raportointiprojekteissa ja ollut määrittelemässä ja sparraamassa liiketoimintatiedon raportointia eri toimialojen organisaatioissa. Loihde Analyticsilla Petteri vastaa yrityksen sisäisestä raportoinnista. Petterillä on laaja kokemus johtavista visualisointivälineistä, QlikView ja Qlik Sense -välineistä häneltä löytyvät kaikki mahdolliset sertifikaatit.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Petteri Paananen

Koulutuksen arviot

60 %

2 tyytyväisyys
0x
0x
2x
0x
0x

Kalle Korhonen

HIeman kuivakka esiintyminen.
Täyttä asiaa.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.