Rakentava tunteiden käsittely työpaikalla

Kouluttajana toimii  Teemu Ollikainen

Sopii kuunteluun

Opi minimoimaan tunneristiriidoista johtuvat konfliktit, erota hyödyllinen tunteiden käsittely haitallisesta tunteilusta ja ota haltuun tunnevuorovaikutustaidot! Koko kuvaus

Kokonaispituus

51 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Ymmärrä tunteita – onnistu työntekijänä ja esimiehenä 

On sanottu, että tulevaisuudessa ilman empatiaa ei ole bisnestä. Empatia on tunteiden ymmärtämistä. Ymmärryksen lisäksi työntekijät, tiimit ja esimiehet tarvitsevat keinoja työssä ja työyhteisössä heräävien tunteiden käsittelyyn. 

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät, kuinka: 

  • tunteet ja vastatunteet liittyvät toimintaan työpaikalla 
  • pystyt minimoimaan tunneristiriidoista johtuvat konfliktit 
  • missä menee terveellisen tunteiden ilmaisemisen ja haitallisen tunteilun raja 
  • opit itsehavainnointia ja tunnevuorovaikutustaitoja 

Koulutus sopii työntekijöille ja esimiehille, jotka haluavat kehittyä tunteiden ymmärtämisessä ja vapauttaa omaa ja muiden energiaa tiedostamattomien ja ääneen sanomattomien asioiden miettimisestä tulokselliseen työhön.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Teemu Ollikainen

PsL, psykoterapian erikoispsykologi, työterveyspsykologi, Shortum Oy

Teemu Ollikainen on työterveyspsykologi, psykoterapian erikoispsykologi ja tietokirjailija.  

Teemu kutsuu ”tennispalloikseen” ihmisten ja organisaatioiden auttamista ihmisten- ja korvienvälisissä asioissa. Psykologin asiakastyötä Teemu on tehnyt vuodesta 2002 alkaen ja hänellä on myös kymmenen vuoden kokemus hallinnollisista-, esimies- ja johtamistehtävistä kunnalla sekä ammattiliitossa. Tietokirjailijana hänet tunnetaan elämäntapamuutoksia käsittelevästä kirjastaan Syö mitä mielesi tekee.  

Tällä hetkellä Teemu työllistää itsensä psykologian sekatyöläisenä. Hän toimii asiakasvastuullisena työterveyspsykologina, ottaa vastaan psykoterapia-asiakkaita, työnohjaa avainhenkilöitä ja tiimejä, kouluttaa sekä kirjoittaa kirjaa miesten masennuksesta.

Koulutuksen arviot

88 %

52 tyytyväisyys
27x
19x
6x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Mikko Kankaanpää

Mielenkiintoinen koulutus. Kouluttaja ammattitaitoinen.


Niina V.

Aihe oli erittäin mielenkiintoinen. Kouluttaja oli selkeä ja avasi asioita hyvin käytännön esimerkkien avulla.


Satu Yli-Pelkola

todella hyvä, antoi ymmärrystä

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.