Rakenna luottamusta ja vakuuta viestinnällä

Kouluttajana toimii  Marjo Hellman

Sopii kuunteluun

Ei se, mitä sanot, vaan se miten sanot. Opi ottamaan tila haltuun ja rakentamaan luottamusta - tarvittaessa vaikka ilman sanoja.

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

37 min

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Ilman luottamusta ja hyvää vuorovaikutusta ei ole myyntiä. Mutta miten luottamus voitetaan nopeasti – ja usein vieläpä etänä? 

Tässä koulutuksessa opit muodostamaan yhteyden yleisöösi ja valjastamaan ilmeesi, äänesi ja viestisi vaikuttavaksi kokonaisuudeksi. Opit, miten sanaton viestintä toimii ruudun välityksellä ja etänä. Samalla opit, mikä merkitys tarinankerronnalla ja retorisilla keinoilla on luottamuksen syntymiseen ja vakuuttavaan viestintään. 

Koulutuksen jälkeen tiedät:  

  • Mitä keinoja hyödyntämällä vakuutat ja voitat yleisösi luottamuksen erityisesti etänä  
  • Miten myyt omaa osaamistasi, tuotettasi tai palveluitasi myös etänä 
  • Miten sanaton viestintä toimii etänä 
  • Kuinka yhdistää retoriset keinot kehonkieleen 

Koulutus sopii kaikille, jotka myyvät: oli kyse sitten oman osaamisen myynnistä tai tuotteiden tai palveluiden myymisestä, tämä koulutus auttaa sinua saamaan viestisi perille. Koulutus on tärkeä kaikille niille, jotka myyvät, esiintyvät, puhuvat tai tapaavat ihmisiä etänä tai livenä. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Marjo Hellman

Marjo Hellman

esiintymisvalmentaja, Hellman & Co Oy

Marjo Hellman on esiintymisen ja viestinnän valmentaja, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa yrittäjiä, johtajia ja asiantuntijoita kiteyttämään oman lue lisääviestinsä ja esiintymään vaikuttavasti niin mediassa, lavalla kuin virtuaalisestikin. Marjolla on yli 15 vuoden kokemus viestinnästä (mm. Miltton, Ellun Kanat) ja uutistoimittajan työstä (MTV uutiset), ja hän on saanut teatterialan yliopistokoulutuksen Lontoossa (University of Surrey). Marjo on valmentanut niin pörssiyhtiöiden johtoryhmiä kuin start-upejakin esiintymään kansainvälisillä areenoilla.  Marjo tunnetaan etenkin naisten itseluottamuksen puolestapuhujana, ja hänellä on suosittu, Suomen ensimmäinen esiintymistä käsittelevä podcast, Esiintymisklinikka. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Marjo Hellman

Koulutuksen arviot

87 %

30 tyytyväisyys
14x
13x
3x
0x
0x

Niina K.

Hyvä, selkeä esiintyjä


Miia-Maria L.

Innostava tapa kertoa ja opettaa.


Mari T.

Olipas hyvä, rakentava ja inspiroiva.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.